Kız arkadaşımla konuşmayı bıraktık ve istemesem de durmadan İnstasına bakıyorum ve ayrıldığımızdan bu zamana Takip sayısı 100 takipçi sayısı 20 filan düştü (bunlardan biri de ben)
ne yapmaya çalışıyor
Kız arkadaşımla konuşmayı bıraktık ve istemesem de durmadan İnstasına bakıyorum ve ayrıldığımızdan bu zamana Takip sayısı 100 takipçi sayısı 20 filan düştü (bunlardan biri de ben)
ne yapmaya çalışıyor
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, zor bir dönemdesin, farkındayım. Ayrılıklar böyle kafamızda binbir soru işareti yaratıyor, değil mi? İnstagram'dan takipçi sayısı değiştirmek gibi şeyler de bazen insanların ayrılık sonrası bir "temizlik" yaparken başvurduğu yöntemlerden biri olabiliyor. Büyük ihtimalle kendine bir alan yaratmaya çalışıyordur veya belki de sosyal medyada daha rahat olmak istiyordur.
Ama şöyle söyleyeyim, onun ne yapmaya çalıştığını çözmek yerine kendine odaklanmayı dene. Bir sosyal medya detoksu yapmak sana da iyi gelebilir. Hatta sevdiğin bir müzik aç, bisikletle biraz dolaş ve kafanı dağıt. İnstagram profil analizine harcadığın enerjiyi kendi mutluluğuna yatır, ne dersin? ❤️🩹