Arda Turan ile yaşadığı aşktan sonra Aslıhan Doğan instagram dan manidar göndermeler yapmış. Sevgiliyken iyi güzel ama ayrılınca işin rengi değişiyor. Bazıları içine atar bazıları epey çirkinleşir ya siz nasıl oluyorsunuz?
Ayrılık sonrası sosyal medyadan laf sokar mısınız?
Sineme cok ayip oldu bence Sinemle cok iyiydi onlarin ayrilik acisini ben cekmistim resmen :D Aslihanda kotu birine benzemiyo ama kolay degil su anki Ardanin sevgilisi olmak bence yinede gururlu kizmis kendini cekmekte iyi etti
kesinlikle hissediyorsun.. gece kafan iyi oluyor.. arayip azina geleni soyluyorsun cani zaten yaniyor biliyorsun ama daha cok acitmak istiyorsun bir sure sonra telefonu yuzune kapatiyor... sonra mesaj atiyorsun... sabah kalkinca kendinden nefret ediyorsun..
13 aralikta kapisina gittim.. evine çıkamadım asagi cagirdim gece 12 den sabah 5 e kadar konustuk.. kabullenemedim dedim canim cok yandi dedim.. bize yakisan gibi vedalastik.. beni arama desem dedi.. tabiki dedim.. peki ben arayabilirmiyim dedi.. ne zaman istersen dedim.. simdi ne ben ne o arayip sormuyoruz...
Garanti ilişki mutlu etmez bence kaybetme korkusu da insanı o kişiye bağlar. İpleri tamamen hiç bir zaman vermemek Lazım. Hayatta hiç birşeyin garantisi Yok bence
Evet hiç bir şeyin garantisi yok şu hayatta ama bir birinize yemin edip sözler verseniz her şeye rağmen ayrılmak yok diye ve hayata beraber göğüs gerseniz o zaman daha mutlu olunamaz mı? Eskiden sanki eşler daha mutluydu her şeye rağmen yan yanaydılar... Şimdi en ufak bir sarsıntıda ayrılıyor insanlar :(
Eskiden bu kadar çok alternatif yoktu. Toplum yozlaşıyor ve değişiyor. İhanetler yalanlar kanıksanmaya başlayınca ilişkilere de yansıyor. Doğal seleksiyon ilişkilerin evrimleşmesi de diyebiliriz birnevi
Evet haklısın. Gerçekten insanlar da tam olarak neyi istediğini bilmiyor. Her yönden dört dörtlük birini arıyor ama kusursuz güzellik yoktur.. Ama ihanet vb. şeylere karşıyım seviyorsan ya da bir ilişkin varsa ona asla ihanet etmemelisin.. Bilmiyorum ben asla biriyle ilişkisi varken başka biriyle görüşenleri sevmedim sevememde.. Kızıyorum onlara.. Ama işte yalnız ve mutusz insanlar oluyoruz doğru kişiyi ararken :(
Ne şehit oldu ne gazi boh yoluna gitti niyazi ama burada aslıhan gidene ne desende anılarla yaşar bir kıza ya da erkeğe gereğinden fazla değer vermenin kötü sonu. Allah kimseyi umut verip'de olmayacak işe sınamasın.
En İyi Cevaplar