Herhangi bir irtibatimiz olmayan yerden engellenmek?

Arkadaşlar ben biri ile görüşüyordum çok değil 2 hafta kadar konuştuk daha sonra ben iletişimi kestim. Biri aracılığıyla tanıştım tesadüfen. Derken beni beğendiğini ve konuşup görüşmek istediğini söyledi kabul ettim şans vereyim neden olmasın diye. her şey çok güzel iyi hoş anlaşıyoruz biraz da ben yokuşa naza çekiyordum açıkçası azıcık zor olmak istedim. Niyetinin ciddi olduğunu söyledi. Çocukta şunu gördüm ben haz etmediğim söz ve davranışları dile getirence hemen kendini savunmaya geçiyor. Özür dileme kusura bakma, kalbin kırıldıysa dikkatli olurum veya söyle olumsuzu senin için dikkat edeceğim gibi sözler duyamıyorum. Ve dedim ki sen çok kaba bir insanın hayatımda sen gibi kaba erkek ile konuşmadim diyorum bana diyor ki benim nerem kaba hemen savunma mekanizması gibi başlıyor bu son damgasi oldu ve o an net karar verdim irtibati kesmeliyim diye ve kestim o dakikadan sonra. Onun öncesinde de bir görüşme oldu 2 haftada 3 kere görüştüm en son görüşmede yakınlaşmak istediğini fark ettim elimi tutup öpüyor beni öpmek istiyor derken frenledim bunu hayırdir ne bu samimiyet diye. Bu arkadaş sivil polis. Ben WhatsAppdan konuştum numarası kayıt etmedim ve direk sildim sohbetler vs. Instagram üzerinden herhangi bir bağımız yok ve beni Instagram'dan engellemiş neden böyle yaptı anlamış değilim Instagramla bir bağımız dahi yok ama engelliyor neyin kafasını yaşıyor acaba?
Herhangi bir irtibatimiz olmayan yerden engellenmek?