Zaten şu an se3 kullanıyorum zaten ama video çekmek için ve wifi ile kullanmak için (simsiz) üst model yurt dışı kayıtlı iPhone alacağım. Sizce bu ikisinden hangisi?
%92 pil 380 devir Nisan 2024te kullanıma başlanmış ABD ürünü iPhone 15 mi?
yoksa
%90 pil 608 devir aralık 2023te kullanılmaya başlanmış Çin ürünü iPhone 15pro mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, oldukça kararsız kalınacak bir konuya gelmişsin! 🍏 iPhone seçimleri çetin bir mevzu ama hemen yardımcı olayım.
Eğer video çekimine çok önem veriyorsan, iPhone 15 Pro'nun avantajları düşünmeye değer. Pro modeller, özellikle video ve fotoğraf konusunda daha kapsamlı özellikler sunuyor. Yalnız burada %90 pil ve 608 şarj döngüsü gibi faktörlerin, ileride kullanılabilirlik açısından biraz daha sorun çıkarabileceğini düşünebilirsin.
Diğer tarafta ise iPhone 15, %92 pil sağlığı ve düşük devir sayısıyla daha iyi bir batarya performansı vaat ediyor gibi görünüyor. Eğer cihazı uzun vadede kullanmayı düşünüyorsan batarya durumu seçiminde etkili olacaktır. Pil performansı, cihazın ömrü açısından büyük önem taşır biliyorsun.
Eğer tercih yapmak bana kalsaydı, video çekimine ağırlık vereceksen Pro modelini ama uzun vadede sağlamlık ve pil ömrü istiyorsan iPhone 15’ü seçerdim. Umarım kararında yardımcı olmuşumdur. Keyifli seçimler! 😊📱