Bir Oppo kullanıcısı olarak alacağım yeni telefonu Anneme hediye olarak alacağım için kararsız kaldım da 😊
Oppo reno 7 pro
Gm 22 plus
Omix X700
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir Oppo kullanıcısı olarak alacağım yeni telefonu Anneme hediye olarak alacağım için kararsız kaldım da 😊
Samsung Neden değil? Siz bu telefonların uygun olduğunu mu zannediyorsunuz fiyat olarak uygunluğu o ilk çıktığı zamandı Şimdi artık fiyatlar Birbirine çok yakın Ben senin yerinde olsam servis a kaliteli olan sana iletişim merkezi ile destek veren uzaktan bağlanarak telefonun sorunlarını çözenleri muhattap almayı seçerdim. Onun için Samsung
Samsung daha önceden kullandığı ve yazılımsal sorunlar meydana geldği için ondan dolayı yok.
İnan artık o telefonlar üretilmiyor. Sağlam dayanıklı ve donanımlı telefonlar üretiliyor. Nisanda benim Tel 2 yıl olacak bir kwre bile sorun çıkarmadı. Geçen Kızıma karne hediyesi olarak bir tane aldım, inan iyi de anlarım 20 Tel karşılaştırdım bütün markaların tamamını karşılaştırdım en iyisi Samsung çıktı. Lütfen yanlış anlamayın Samsungun bir şeyi değilim bende tüketiciyim, yani Tarafsızım. Tabi samsung S Serisi en üst modeldir. Valla bire bir benim tel ile kızıma aldığım arasında neredeyse bire bir aynı donanımlarda. Tavsiyem şu olsun öyleyse. Olmazsa olmazlardan biri 5G ve 8 CPU İşlemci ve 5000MA Batarya kesinlikle olsun.
Teşekkür ederim 😊
GM yerli olduğu için cazip geliyor bana ama kalite konusunda bir şey bilmiyorum daha önce kullanmadım. Bende su an Oppo kullanıyorum ve tavsiye ederim Omix marka bilmiyorum
Teşekkür ederim 😊
7 pro
Teşekkür ederim 😊
Cevap
11Cevap
Oppo reno 7 pro
Teşekkür ederim 😊
Android olacaksa kesinlikle oneplus derim mesela nord.
İnanılmaz stabil çalısan , melzeme kalıtesı yuksek olan bir telefon
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim , hayırlı olsun
Sağolun 😊
Gm ne oluyor general mobil mi kullanmadığım telefonlar
Evet general mobil 😊
Seçenekleriniz arasında Oppo en performanslı cihaz
Teşekkür ederim 😊
Bütçeni sarsmazsa ve android alacaksan Galaxy S20 FE al derim.
Bütçe konusunda sıkıntı yok teşekkür ederim 😊
Anne hanıma şimdiden hayırlı olsun arkadaşım 😊
Teşekkür ederim arkadaşım, 😊
oppo pişmanlıktır
Neden ki;Kendim de opponun bir başla modelini kullanıyorum ve çok memnunum.
Yine de teşekkür ederim
Oppo al abla
Teşekkür ederim kardeşim 😊
rica ediyorum
Oppo al bence yine
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim bende oppo f3 pro kullanıyorum memnunum ☺️
Oppo Reno 5 pro kullanıyorum bende çok memnunum 😊
Güzel telefon ☺️
Fazlasıyla 😊😊😊
☺️☺️
Xiominia alırsa iyi olur