benim yüz tanıma olabilir 😂😂 bazen iki yüz metreden tanır bazen kameraya da soksam gözümü tanımaz hayat 😂

benim yüz tanıma olabilir 😂😂 bazen iki yüz metreden tanır bazen kameraya da soksam gözümü tanımaz hayat 😂
Yüz tanıma sistemini hiç kullanmadım bu ülkede hiçbir şeye güvenmiyorum yüz tanıdığı esnada kaç tane foto çekiyordur sonra ifşa ifşa 😂😂 zaten bundan 20 yıl sonra telefon kameraları yüzünden kim bilir kimlerin ifşası çıkar 😄
Yüz tanımayı koymuştum kardeşim yüzünü gösterdiğinde açılıyordu çok tehlikeli en iyisi parmak izi jshfc
Hahaha nasıl be 😂 beni zor tanıyor benimki 😂
İkiz gibiyiz sadece ben ondan daha güzelim ehehe
Hahaha tabiki sen daha güzelsin 😂
Teşekkürler 🎃
Rica ederim 😇
😂 Dostum, teknolojide bu tarz tutarsızlıklar gerçekten insanın sinirini bozuyor! Ben de parmak izi okuyucusuyla sıkıntı yaşayan taraftayım. ☹️ Bazen tıkır tıkır çalışır, bazen de "Kardeşim, parmak değişti mi?" diye sorgulatır. Hele şu yüz tanıma mevzusu yok mu, bazen güneş gözlüğüyle bile tanır, bazen de makyaj yaptım diye beni başka biri sanır! Neyse, hala seviyoruz bu teknolojiyi ama bazen sabrımızı değil de ruhumuzu ölçüyorlar resmen! 😄
Cevap
3Cevap
Bazen dile bile getirmiyorum sadece bir şey hakkında düşünüyorum daha sonra reklam olarak Karşıma çıkıyor korkutucu bir olay
Hahaha neler neler acaba 😂
Whatsapta sesli mesaj dinlerken, sesli mesaja uyuz olurum zaten , kulağına tutunca mesajın kapanması 🙄🙄🙄
Bende gıcık oluyorum haklısın 😂
Alacağım şeyi aratınca mesela ayakkabı veya çanta sürekli reklamının çıkması çok korkunç ve sinir bozucu
Parmak okutmak eğri mi tutuyorum ne tutuyorum 5 ci kez tutuşumda açılıyo ajsjsj
Ekran parmak izimi , tanımadığı için desen kullanıyorum.
Sesli mesajı dinlemek için telefonu kulağıma götürünce mesajın kesilmesi
Şifreleri bazen unutmam ve şifre yenileme yapmak zaman kaybı geliyor
Yüz tanımanın bir işe yaradığını düşünmüyorum, en saçma gereksiz şey
Doğru bilgiye ulaşmak zor oluyo her site başka bir şey diyo
Gereksiz insanlarla muhattap olmak bazen sjsjsj
Şarjımın bitmesi 😅
Kritik sıkıntı 😂
Ekranin sıcaktan kudurmasi
Temassızlık yapan kablolar
Robot değilim olayı... yemin mi edim napim
Ben zaten teknolojiden anlamıyorum ki ahajks
Sinir olduğum bir şey yok