İnternet & Teknoloji Teknolojide sasirdiginiz neler var? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben küçükken kapı kolunun bı taraftan basınca diğer tarafında aynı şekilde hareket etmesine çok şaşırıyordum. Teknolojide sasirdiginiz neler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. şaşırdığım yok 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. hiçbir şey hepsi oldukca olağan da konusu insan olunca 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 🤔🤔 Yorumla Malefiz1313 +1 yıl söz konusu* Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl telefonumdan para çıksın sasirayim dbdhd 0 14 Yorumla Soran +1 yıl MümkünAma sana bağlı. ticari anlamda ve akıllıca kullanırsan çok para kazanırsın ondan. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o yönlü para kazanıyoruz zaten dediğim o değil atmye gitmekle ugrasmayalim Yorumla Soran +1 yıl Dur daha kapı koluna alışamadım. kaldiki telefondan para çıksın. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kırmızı smokin sana bir şey hatırlatıyor mu dbdhd Yorumla Soran +1 yıl O nerden çıktı,🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tavşanın şapkasından Yorumla Soran +1 yıl Heee hııı mmmm aaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl top secret diyorsun anlindi, anlaşıldı dhdhd Yorumla Soran +1 yıl Ben bişey anlamadım 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oldu iyi günlee Yorumla Soran +1 yıl Tskle saygıdeğer kaz ayağımız. o taraftada bı ayamizin olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor efendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yav he he dhdgd Yorumla Soran +1 yıl Tekrar tekrar tşkler iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geceler Rush Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şaşırdığım yok
hiçbir şey hepsi oldukca olağan da konusu insan olunca
🤔🤔
söz konusu*
telefonumdan para çıksın sasirayim dbdhd
Mümkün
Ama sana bağlı. ticari anlamda ve akıllıca kullanırsan çok para kazanırsın ondan.
o yönlü para kazanıyoruz zaten dediğim o değil atmye gitmekle ugrasmayalim
Dur daha kapı koluna alışamadım. kaldiki telefondan para çıksın.
kırmızı smokin sana bir şey hatırlatıyor mu dbdhd
O nerden çıktı,🤔
tavşanın şapkasından
Heee hııı mmmm aaaa
top secret diyorsun anlindi, anlaşıldı dhdhd
Ben bişey anlamadım 🥺
oldu iyi günlee
Tskle saygıdeğer kaz ayağımız. o taraftada bı ayamizin olması bizi ziyadesiyle memnun ediyor efendim
yav he he dhdgd
Tekrar tekrar tşkler iyi geceler
iyi geceler Rush