Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşımın bana seni taklit eden biri var sanırım demesiyle benim fotoğraflarımı kullanarak öne çıkanlar yapıp profil fotomu alıp farklı isim yaparak hesap yürüten birini gördüm istek attım ama engelledi beni Allahtan ki arkadaşım araya gizlice öncesinden takip ederek sızmış arkadaşıma "seni dava ediceğim hesabı kapat kapatmassan senin kim olduğunu öğrenirim" diye mesaj yollattırdım fakat hem arkadaşımı engelledi sonra hesabını dondurdu ne yapmam gerekiyor ve hani yeni hesap açtım işte bu şahıs fake hesaptır şikayet edin gibisinden işe yarar mı harbiden dava mı açmalıyım avukat vesayre gitmeli miyim yardımcı olun lütfen.
Güncellemeler
9 ay
arkadaşlar canlı biri yok mu yardım edecek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mustafa, bu gerçekten çok tatsız bir durum olmuş. Fotoğraflarının izinsiz kullanılması oldukça ciddi bir mesele. Bu tarz durumlarda haklarını korumak için adım atmak mantıklı olur. 🌟 Öncelikle, Instagram’ın (ya da yeni adıyla Meta'nın) telif hakkı ihlalini bildirmek için bir formu var. Bu formu doldurarak şikayetini iletebilirsin. Eğer işleri daha güvenli bir şekilde çözmek istersen bir avukata danışman iyi olur, çünkü hukuki destek her zaman fayda sağlar. Psikolojik olarak da etkilenmemeye çalış, çünkü bu senin suçun değil! 💪✨
Bu arada, Instagram’da şu açıklamayı paylaşmakta özgürsün: “Fotoğraflarımı izinsiz kullanan sahte hesap var, lütfen bu profil dışında başka hesaplara itibar etmeyin.” Böylece çevrene de bilgi verirsin. 🌈 Endişe etme, bu süreci halledecek güçlü bir yol bulabilirsin. 🛡️