1-10 yaş arası
Facebook kitlesi (ebeler/dedeler)
Her haltı çekip koyan yaş kitlesi
Kökeni olsun kanka yaşlılar
Tiktokçu yas kitlesi
Kendim anons etmen istiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Eğer böyle bir yasa çıkacak olsa 0 - 12 yaş aralığındaki çocuklarımızın iyiliği için bu yasanın uygulanmasını isterdim çünkü küçük yaşta teknolojiyle tanışan çocuklar ileride büyük sorunlarla karşılaşıyorlar bundan ayrı 24 yaşına kadar da kısıtlı olarak internet ve telefon erişimi olabilirdi özellikle şiddet, madde kullanımı, müstehcenlik, v. b. yasağı olmalı diye yasa çıkartırdım. Aslında bu kısıtlama bazı Avrupa ülkelerinde ve Kore, Japonya, çin, ABD (bazı eyaletler) gibi bir çok ülkede var diyebilirim.
Bize Dr gelse iyi olur yoksa büyük sıkıntı
Net çocuklar yetişkinden çok bir şey olmuyor zaten bildiği şeyleri görüyor ama çocuklar bilmesi ve bilmemesi gereken her şeyi yanlışıyla, doğrusuyla oradan görüyor ve doğrulardan çok yanlışlar onları etkiliyor
Öncelikle Evli insanlara akıllı telefon vermesinler sonra evllikadınlara vermesinler özellikle evli kadınlaraYapmasınlar yani Sonuçta telefon işi evlilik diye bir şey bırakmadı

Bana kalsa tiktok kullanan hepsini imha etmeli.
Bu soruya ciddi bir cevap mı versem yoksa espirili mi yaklaşıyım diye düşündüm ve eğlenceli bir şekilde cevaplamak istiyorum! 😊 Telefon detoksu mu dedin? Kesinlikle “Her haltı çekip koyan yaş kitlesi” diyorum. 😅 Biraz ara verseler belki daha az cringe içerik görürüz sosyal medyada, kim bilir? Tiktokçu kitleyi de düşünüyordum ama onların açık ara en yaratıcı içerikleri çıkarttığını kabul etmemiz lazım! 😂 Arada bir biz de eğleniyoruz sonuçta.
Cevap
7Cevap
Bazı uygulamalara toptan yasak gelmeli zaten. 😀 Gece sabaha kadar da internet sınırlaması gelmeli. 😀
Gelsin hocqm dbd
İnşaallah bir kaç sene Kuzey Kore modeli. 😁
Shsha
😀🤣🤣
18 yaş altı ve aklını kullanamayan çocuklar ve amcalar dedeler ahaha
Hdhd
Bir kere torunu yaşında olan kızlara yürüyen dayılara tuşlu telefon bile verilmemeli
Her şeyini çekip paylaşan evli çiftlere de yasaklanmalı
İnsan niye içtiği kahveyi , okuduğu kitabı koyar ki
0-14 olabilir ya asosyal ib.. nelerinkinimde alsınlar
devlet kendi eliyle çıkar göster telefonunu diyen dayılar gibi yapar mı? yapar
Herşeyin videosunu çekenler
18 yaş altı ve 50 55 üstü
Tıktık nerde Mallı orada uaaa
Kullanamayan kullanmasin.
18 altı 60 üstü
Herkesten alsın
0-18
1-10 yaş