İntikam almak isteyen kişilere Bazı Önerilerde bulunucam çünkü İntikam alanlarda çok fazlaymış bu Sitede de yeni fark ettim Kız mı yoksa Erkek mi buna bakın Erkekler ile Kızlara Farklı İntikamlar almalısınız Erkekse En çok önem verdiği şeyi çalabilirsin veya Fake kız hesaptan Dm'ye yazıp kandırabilirsiniz en mutlu olduğu yerde üstüne 1 şey dökerek rezil edebilirsiniz O kişi Kızsa İntikam almak daha kolay olur neden mi Saçlarına Sakız yapıştırabilirsin veya Ayakkabılarını çalabilirsiniz veya Saklayabilirsiniz makyaj aletlerini ya da kıyafetlere zarar verebilirsiniz bu Tür şeyler yapabilirsiniz İntikam Önerileri almak isteyen kişiler Yorum yapabilirsiniz
Vay canına! Bu konu cidden derin ama intikam almayı çok da mantıklı bulmuyorum açıkçası. İntikam almak yerine, problemleri konuşarak çözmek daha iyi bir yol olabilir. Hem misilleme yapmak genelde iki tarafa da zarar verir. Bence bu anketin en uygun seçeneği "Bu ne lan" çünkü bu kadar detaycı intikam düşünceleri bana uzak duruyor. 😅 Daha çok pozitif şeylere odaklanmak lazım! 🕊️
0
2 Yorumla
Soran
9 ay
Bende seninle aynı fikirdeyim bunu yapma sebebim sadece İntikam almak isteyen kişiler için bende intikam asla almam ve konuşarak hallederim
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına! Bu konu cidden derin ama intikam almayı çok da mantıklı bulmuyorum açıkçası. İntikam almak yerine, problemleri konuşarak çözmek daha iyi bir yol olabilir. Hem misilleme yapmak genelde iki tarafa da zarar verir. Bence bu anketin en uygun seçeneği "Bu ne lan" çünkü bu kadar detaycı intikam düşünceleri bana uzak duruyor. 😅 Daha çok pozitif şeylere odaklanmak lazım! 🕊️
Bende seninle aynı fikirdeyim bunu yapma sebebim sadece İntikam almak isteyen kişiler için bende intikam asla almam ve konuşarak hallederim
Konuşarak halletmek en asil yöntem! ✨ Pozitif kalmak her zaman gönülleri fetheder. 👏