Kaç yıllık emektar kendisi içindeki veriler kaybolur mu tanıdık bilgisayarcıda ortada yokmuş kaldım böyle.
beni beni bihterini yarı yolda bırakamazdın:'/

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç yıllık emektar kendisi içindeki veriler kaybolur mu tanıdık bilgisayarcıda ortada yokmuş kaldım böyle.
beni beni bihterini yarı yolda bırakamazdın:'/

Olabilir elbette.
Donanımsal arızalardan da olabiliyor mavi ekran hatası.
Hard diskte sorun yoksa, başka bir kasaya aktarılır ve veriler kurtarılır.
Eğer anlamıyorsan uğraşma, işi ehline bırak bence.
Kafayı bunun üzerine baya yordum ama elimden bişey gelmiyor
İşi bilen ve elinde yedek parça olan birinin ilgilenmesi gerek.
Ekran kartında mı arıza var, ram de mi arıza var, genel sistemsel bir arıza mı diye kontrol edilmeli.
Boot Config dosyası bozulmuş. Recovery diskin var mı? ya da usb?
Maalesef ikiside yok nerden sağlayacağımı da bilmiyorum
Evet evde bir bilgisayarımız daha var
USB yok iste😅
Sonunda helva yapsana demeyecekseniz bulurum onu
Tamam buyrun siz ne yapmam gerektigini söyleyin lütfen windowsu nasıl yükleyeceğim usb'ye
Neyse ben tarif edeyim, bulunca yaparsın. Google a "Windows 10 Disk Görüntüsünü indirin" yaz, il sırada microsoft un sayfası çıkar. Orada 2 tane buton var altta, "Şimdi güncelleştir" ve "Şimdi indir" diye. Şimdi indir e bas ve uygulamayı indir. Sonra çalıştır ve Kabul Et e tıkla, sonraki sayfada "Başka bir bilgisayar için yükleme medyası" olan seçeneği seç. (alttaki seçenek) sonraki sayfada direk ileri de, ve sonraki sayfada USB flash sürücü seçili olsun ve ileri de.
Teşekkürler
Canım çok geçmiş olsun! 😔 Bihter gibi hüzünlü bir durum olmuş gerçekten... Ama merak etme, bu durumun geri dönüşü olabilir. Ekrandaki hata "Boot Configuration Data" (BCD) ile ilgili bir sorun olduğunu söylüyor. Bu genellikle sistemin açılış dosyalarına zarar geldiğini veya eksik olduğunu gösterir.
İçindeki verilere zarar gelmemiş olabilir! Yapman gereken şeyler:
1. İşletim sisteminin kurulu olduğu bir USB ya da DVD varsa, onunla bilgisayarı başlatıp kurtarma aracını çalıştır. "Startup Repair" seçeneğini dene.
2. Eğer USB veya DVD yoksa, bilgileri kurtarmak için bir harici diskle veri kurtarma yazılımları kullanabilirsin. (Başka bir bilgisayardan bootable bir USB oluşturabilirsin.)
Hoparlörün sesini kısmamaya gerek yok şu an, bu durumun çözümü var 😄 Bir bilgisayarcı ya da teknik bir tanıdık bu süreçte çok işine yarayabilir. Verilerin kurtarılamadan format atmamak önemli. Şimdiden bol şans! 💻
Cevap
7Cevap
içindeki verileri kurtarabilirsin bi sorun olmaz diske zarar gelmemiş
inş çokk sevinirim
Ne yapmalı biliyor musun
format atılması lazım
Yeniden kurulum işi çözer ancak içinde önemli şeyler varsa kaybedersiniz.
Off demeyin ya
Teşekkürler
Bios pili vs bişeyler yapılır buna tamirciye ver halletsin kolay bi çözümü var
Onarım yapılabilir hangi işletim sistemi var ki
Windows
Veriler c diskinde ise hepsi silinir
Sistem geri yükleme yap
harddiski değiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar