Güncellemeler
+1 yıl
bir de internette sorun var direk wi-fi görmüyo öyle bir şeçenek yok evrende öyle bir şey yokmuş gibi hiç bir şekilde göstermiyo güncellemelere baktım her şey tam bütün güncellemeleri yapılmış windows11, güncellemelerde sorun olabilir diyo internette onu nasıl anlıyoruz bir iki gün önce oyun indirdim ama steam ile yaptım onu sorun olmaz bence virüs taraması yaptım bir sorun yok bios hatası diyolar ona bakmalımıyım bakarsam nasıl bakıcam ne yapacağım yine oluyo garip sesler çıkartıyo çok korkunç
Güncellemeler
+1 yıl
eğer olduğu gibi bırakırsam hiç uğraşmazsam ilerleyen zamanlarda ne olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Açıklamayı tam okuyamadım. Bilgisayara online oyunlardan veya virüslü sitelerden indirilen dosyalardan virüs bulaşmış olabilir. Ya da RAM bellek veya harddisk arızası olabilir.
Estağfurullah, kendine kötü laf demeni gerektirecek bir durum yok.
Peki sorunun hangisi olduğunu nasıl anlayabilirim
Bilgisayar masaüstü mü, yoksa dizüstü mü?
Diz üstü
Dizüstü*
Mavi ekranda iken cızırtı sesi demene bakılırsa, bilgisayar statik elektrik almış gibi duruyor. Kasa metal gibi bir malzemeden olabilir ve de halı gibi yerlerin üstünden statik elektrik oluşumu mümkündür.
Bir de şey şimdi mavi ekran verip yeniden başladı ve bilgisayar kullanılabilir bir halde açılıyor istediğim her şeyi sorunsuz yapabiliyorum hatayi duzelttiğimi, sorunun ortadan kesin olarak kalktığını nasıl anlayabilirimm
bilgisayar açıldığında ilk 10-20 dk. içinde mavi ekrana düşüyorsa virüs bulaşmış demektir. Zaten açılmıyorsa RAM bellek veya harddisk bozuk demektir. Anladığım kadarıyla o parçalar da sağlam görünüyor.
Teşekkürederimm.
Rica ederim.