Memur bilgisayarını sıfırladım?

arkadaşlar ben yanlışlıkla memur bilgisayarını sıfırladım 3 tane disk vardı 2 diskli yedek ve depo yedek diye dosyalar vardı onlar dahil olmak üzere yanlışlıkla Windows işletim sistemi kurdum 5 yıllık bir memur bilgisi yerinde işte örnek görüyorum memur dosyası personel dosyası özlük dosyası muhasebe dosyası okullar ile bir bakın parantez içinde okul aileyi belli dosyaları ödenekler hepsi silindi hiçbir şekilde geri kurtaramıyorum o memur da okuldan kalıcı olarak gitti Ben tek memur olarak kaldım öğrenci yazılımını kurtardım ama diğer hiçbir yazılımı kurtaramadım sizce kurtarma yolu var mı ayrıca kurtaramama durumunda birileri o evrakları talep etse ve ben onlara veremezsem başım yanar mı yoksa en baştan mı yaparız o dosyaları o memura ulaşma şansın var ama ulaşmak istemiyorum çünkü yapabileceği bir şey yok

Güncellemeler
9 ay
Abi nasıl ödenekler silindi mesela Hadi okuldaki öğrenci sistemini kurtardım öğrencileri tek tek turnike sistemine kaydetmeye gerek kalmadı peki ödenekler dosyası Hani ödenekleri ben nasıl vereceğim toplantı tutanakları var brifing dosyaları var bana kimse bunları iş öğretmedi ben o evrakları inceleyerek işi öğrenecektim yarın öbür gün birileri devlet gelip o ödenekleri istese müfettiş Ben silindiğini söylesem dosya silinmesi normalde sıkıntı yasak bir şey onaya gitmiş kurumlar arası resmi evrak
Memur bilgisayarını sıfırladım?