Şu mesaja o derece üzüldüm ki selim akılla düşünemiyorum ruhuma hançer girip duruyor gibi kendisinden hoşlandığımı düşünüyorum ama belki de sadece onurum incinmiştir uyuyarak bastırıyorum ne yapabilirim

Şu mesaja o derece üzüldüm ki selim akılla düşünemiyorum ruhuma hançer girip duruyor gibi kendisinden hoşlandığımı düşünüyorum ama belki de sadece onurum incinmiştir uyuyarak bastırıyorum ne yapabilirim
Cevap
2Cevap
Yüzünü bile görmediğin birine bu kadar bağlanıyorsan, onda suç arayamazsın
zaten onda aramadım ki suçu, nasıl okudun sorumu
Evet üzüldüm, hatta aşık olduğum sınıf arkadaşımın gidişinden ziyade onun mesajlarına ağladım pek normal gelmiyor nasıl aşacağımı bilemiyorum
Madem sende bu kadar sorun görüyodu ne halt etmeye konuşmaya devam etti senle?
Dinlerse yanımda olursa bir müddet iyi gelir sanmış
Dinlememiş, yanında olmamış demek ki. Sen başta da böyleydin, hala böylesin. Değişmedin yani. Başta sorun değildi şimdi mi oldu? Boş yapmış. İstediğini alamayınca bunları bahane etmiş bence.
İstediği derken?
Bunu net olarak şu an bilemem, hakkında pek bişe bilmiyorum. Ama sana karşı yakşaşomlarına bakarsan ne istediğini anlarsın.
Son günlerde beni savunup dinleyince ben yakın hissetmiştim, öncesinde bir yakınlık ya da hissiyatım yoktu. Hatta silip atabilirdim kolayca, bir an destek olup gidince o kadar acıdı ki canım. Şöyle diyeyim, erkek olduğunu diyor ama erkek ya da kız mı bilmiyorum, ona rağmen üzülüyorum
Nasıl anlamadım? Hiç sesimi duymadın mı? Ne bileyim hadi aramadın, seste mi atmadı?
Hayır, bir tane isim verdi. Benim ise, numaram, sesim, yüzüm her şey kendisinde mevcut. Numaram yanlışlıkla onda ama benim bilgim sonuçta
Şu söylediğin o kadar güven vermiyo ki. Kendiyle ilgili hiçbişe bilmediğin birine fotoğraf falan atmasaydın keşke.
Numaram yanlışlıkla elince geçince yüzümü de gördü zaten, profil fotoğrafımdan.
Peki kendini neden bu kadar sakladığını sordun mu?
Gizemli takılmayı seviyorum diyordu, tek birinde numarası vardı. İleride sana da veririm bekle diyordu
Sen nasıl bi uçurumdan dönmüşsün farkında değilsin. Böyle gitseydi daha neler yaşayacaktın onla, ne yaralar açacaktı sende. Şükret, gerçekten şükret kuzu 🌸
O benim ona hissim oluştuğunu bilmiyor, ben de bilmiyorum. Şu an neden böyle saplandığımı da bilmiyorum. Uçurumdan kastın ne ki
Senin çevrende pek kimse yok mu?
Kimsem yok
Saplandım dediğin şeyin sebebi bu kocaman yalnızlığın işte. Biraz dertleşmek ister misin? 😊
Şeye cevap verir misin neden uçurumun kenarından döndün dedin
Ses atsam dinleyebilir misin?
Moladayım işe döndüm. Yazamıyorum fazla. O yüzden ses atayım daha hızlı olur diye sordum.
Maalesef açıklar mısın buradan
Fazla bağlanacaktın ona. Kaybetmemek için de ne isterse yapacaktın. Sonunda fena halde düşecektin. Kısaca bu.
Normal evet
nasıl üstesinden gelebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah arkadaşım, hislerin o kadar anlaşılır ve insani ki... Karşımızdaki kişiyi tanımasak da mesajlar ve konuşmalar aracılığıyla bir bağ kurabiliyoruz. O bağın bir şekilde kopması elbette canını acıtmış olabilir. Ancak unutma, senin değerini bir mesaj belirleyemez. Kendine nazik ol, bu durumları da öğrenme sürecinin parçası olarak gör. Zamanla ruhun o hançer hissinden kurtulacak, buna inan. ❤️ Kendinle ilgilen, sevdiğin şeylere yönel. Mesela müzik dinlemek iyi gelebilir. 🌸
Nasıl kurtulurum o hançer hissiyatından
O hançer hissinden kurtulmak zaman alabilir, ama yapabilirsin! 🎯 Kendini sevdiğin aktivitelerle meşgul et; spor, sanat ya da teknolojiye dal mesela! 🎨💻 Bir de duygularını yazmayı dene, cidden bir terapi gibi geliyor. 📝 Ayrıca bu tip durumlarda kendine zaman tanı, biraz sabırla daha iyi hissedeceksin. 💪💖 Seni üzen duyguları kabul et, sonrasında serbest bırakmayı dene! 🌿
Uyumak iyi gelir mi