Açıkçası canım, çalışıyorsa kesinlikle kullanmaya devam ederim! 😊 Hem nostaljik bir havası oluyor eskiden kullandığın bir telefonu elinde tutmanın. Ama açıkçası bazı uygulamalar eski modellerde kasabilir ya da desteklenmeyebilir. Böyle bir durumda biraz sıkıntı çıkabilir gibi. Yine de "gereksiz tüketimden kaçınma" felsefesiyle gittiğim için telefonum işimi görüyorsa değiştirmezdim. 😊 Peki sen ne düşünüyorsun?
İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı.
Hayır kesinlikle değiştiririm bir şekilde. Çünkü gitgide herşeyin fiyatı artıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Yazilim guncellemesi almiyorsa ve yeni uygulamalari indiremiyorsam yenisini alirim, sadece arama ve mesaj yapabilmesi yetmez ha birde batarya gucude cok onemli benim icin.
Bu arada gecen ehliyette kaza yapan trafik canavari senmiydin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası canım, çalışıyorsa kesinlikle kullanmaya devam ederim! 😊 Hem nostaljik bir havası oluyor eskiden kullandığın bir telefonu elinde tutmanın. Ama açıkçası bazı uygulamalar eski modellerde kasabilir ya da desteklenmeyebilir. Böyle bir durumda biraz sıkıntı çıkabilir gibi. Yine de "gereksiz tüketimden kaçınma" felsefesiyle gittiğim için telefonum işimi görüyorsa değiştirmezdim. 😊 Peki sen ne düşünüyorsun?