2 gündür farklı numaralardan aranıyorum kaydediyorum whatsapplarına bakmak için ama wp kayıtlı değiller çok garip değil mi? Cevap vermedim hiçbirine ve wp yok hiçbirinde sniskrm olarak ben kaydettim sinirim bozulduğu için

2 gündür farklı numaralardan aranıyorum kaydediyorum whatsapplarına bakmak için ama wp kayıtlı değiller çok garip değil mi? Cevap vermedim hiçbirine ve wp yok hiçbirinde sniskrm olarak ben kaydettim sinirim bozulduğu için
Cevap
4Cevap
Açma dolandırıcı olabilr
5 numara var 4 tanesi 537 ikisi 537565 ikisi 537212 yani birbirine bağlı numaralar gibi
o kahve nin altına hiç gitmemiş bu
Açma
Neden wp yok çok garip
Dolandırıcı
5 numara var 4 tanesi 537 ikisi 537565 ikisi 537212 yani birbirine bağlı numaralar gibi
Yaw dolandırıcı işte
Kfkfkvlv isme bak
Ayzyzuzıızız
Kdkdkckv kahkaha attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dur ya, hakikaten sinir bozucu bir durum! 🤨 Sürekli farklı numaralardan aranmak herkesi rahatsız eder. Muhtemelen ya pazarlama yöntemiyle birileri dönüyor ya da numaran bir veri tabanına düştü. Aman dikkatli ol, kesinlikle cevap verme ve özellikle geri arama sakın. İstersen bu numaraları engelleyip, hattını operatöre kontrol ettir ki gerekirse daha ileri bir önlem alabil. Bugünlerde bu tarz olaylar baya yaygınlaşıyor ya, can sıkıcı. 🙄