Tayt giyenler bir zahmet şuraya baksın?

Kızlar lütfen yazdıklarımdan dolayı beni yargılamayın..
2-3 seneye kadar tay diye bir şey yoktu ne olduysa bir anda patladı.. ilk başlarda taytın üstüne uzun bir kıyafet giyilerek kalça ve cinsel organın görüntüsü örtüldü.. sonra bu tamamen kalktı.. şuana kadar tayt giyenlerin %80 i taytın üzerine uzun bir şey giymiyor giyenlerde olabildiği kadar kısaltıyor.. özellikle bakmıyorum ama. çoğu kez önüme düşüyor görüntü..
karşılaştığım görüntüler şunlar..
*taytın altına renkli iç çamaşırı giymiş tüm ayrıntıları belli..
*iç çamaşırı giymemiş kalçasının iki yanıda fıldır fıldır sallanıyor..
*yine iç çamaşırı giymiş ya da giymemiş ama cinsel organı bariz ortada çoğunlukla ortadan ayrılması değişik.
*altına ped giymiş iç çamaşırının yanından dışarı çıkmış ve taytın altından beyaz bir pad gözüküyor..
*ve tayt giyerek kalçasının tüm hatları ortada olması..

şimdi bunlar karşısında ben tahrik oluyorsam bu sorun bende mi oluyor.. diyeceksin ki bakma iyide önüme yanıma bakmamak için gök yüzüne bakmam gerek..
sizden rica ediyorum şu lanet şeyi giyiyorsunuz lütfen uzun şeyler giyin ama kalçanızın eklem yerlerine kadar değil biraz daha uzun olsun.. ya da o hatlara bakan erkeklere kötü gözle bakmayın..

ayrıca sözüm o kızlara buralar çıkıpda neden evlenemiyorum demeyin..
Güncellemeler
+1 yıl
hey millet pad den tahrik olmak da ne yaaa. öyle bir şey yok yaaaa iki dk gerildim..
o tayt olayı hoş değil kötü bir görüntü , uzun bir şey giyseydi o görünmezdi.. anlatmak istediğim buydu
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca tahrik dedikte orada burada hayaller kurmuyorum , manyakmısınız yaa neredeyse sapık ilan edeceksiniz.. tamam tahrik ağır bir kelime onu kaldırıyorum. aşırı dikkat çekiyor diye yazıyorum..
Tayt giyenler bir zahmet şuraya baksın?