o tayt olayı hoş değil kötü bir görüntü , uzun bir şey giyseydi o görünmezdi.. anlatmak istediğim buydu
Tayt giyenler bir zahmet şuraya baksın?
o tayt olayı hoş değil kötü bir görüntü , uzun bir şey giyseydi o görünmezdi.. anlatmak istediğim buydu
www.dogruhaber.com.tr/.../...i-Ediliyor-37960.html Önce linki vereyim oku istersen... Sonra
Bunu hep diyorum... Hayvan tecavüzün de 2. ci ülkeyiz biliyorsun degil mi? Neyse gelelim yaziyaa
*altına ped giymiş iç çamaşırının yanından dışarı çıkmış ve taytın altından beyaz bir pad gözüküyor..
Bu nasil midesizliktir... Bundanda mi tahrik oldun? Gözünde tesettürü olmayan erkekler kadin sucluyor iyi mi? Sen nasil bakarsan öyle algilarsin... Ben bahsettigin sekilde tayt giyenleri savunmuyorum kendimde kalcam belli olacak sekilde giymem üzerinde mutlaka tunik olur.. Kendime yakistiramam ya da utanirim öyle tuniksiz giyemiyorum... Amaa yazinin icinde pedine kadar görmüssün ve tahrik olmaktan bahsediyorsun midem bulandi.. :DD Ama sizler tahrik olacaksiniz diye milletde istedigini giyemeyecek öyle mii peeeh... Milletin kiyafetini düzeltmeye calisana kadar gözlerinizine tesettür indirin vee nefslerinize sahip cikin bu kadar basit... Allah size iyi ki bir sap vermis arkadas yaa disi sinekten bile tahrik olacaklar...
al işte bu da padden tahrik olduğumu zannetmiş yaa. tamam yazım hatasında bulunmuşum ama öyle bir şey yok.. orada pad görüntünün hoş olmadığını anlatmak istedim ama yazım hatası..
Kizin pedine kadar inceleyen sen cok mu iyisin? Sen sapik olmalisin? Nasil taa icerdeki pede kadar gözlem yaptim demiyor da kalkmis bir de savunma yapiyor... Hayvan tecavüzün de 2. ci ülke iken hic milletin giyimine laf atmayin... Zaten hayvanlar da acik sacik giyiniyor... Tayt giyiyorlar.. iffetsizler... O hayvanara da senin gibiler tecavüz ettigi kesin... Hala saskinim bir insan birinin pedine kadar nasil inceleme yapar nasil böyle bir baskasinin vücuduna bakabilir... Hic namuslu ahlakli ayagina yatmayin... Erkegin de tesettürü gözlerdedir... Bunu dinimizde de ayetler de geciyor... Madem cok ahlakli namuslu inanclisin o zaman dinimizde gecen olayi uygulaa gözlerine sahip cik..
ya arkdaş ben kızın kıçını karşıma alıpda saatlerce bakmadım.. normal yolumda yürüyorum sarıyer meydan da arkadamdan gelen kız önüme geçti. siyah tay içinde beyaz bir şey benim değil herkesin dikkatini çeker.. durup da buna saatlerce bakmadım.. amma üstüme geldin yaa.. tamam tahrik ağır bir kelime yanlış yazdım. orada taytın üstüne uzun şeyler giyinsin diye biraz açık yazdım , ama beni de olmadığım bir şeye çekme.. bu karakterde biri olsam gizli olan hesap da kendimi aklamaya çalışmam..
Bu kadar ayrintiyla anlatabildigine gore suc sende. Merak etme biz evleniriz. Ama sen bu yobazlikla nasil bir kadin bulursun bilemiyorum.
yobazlık kelimesinin anlamına bak derim arkadaşım... eğer bu görüntülerin olmamasını istemek senin düşüncende yobazlık ise bir şey demiyorum , dediğin olsun.. ayrıca senin güzelliğinden kat ve kat fazla sevgilim var tıpkı diğerleri gibi..
hacı sen onlara o gözle bakıyorsan kabahat sende :) isteyen istedigini giyer. ha bana sorarsan herkese yakışmıyor ama sonucta yine özgür irade.
sen hangi gözle bakıyorsun.. tahrik ediyor dedikte olu ortada bir şey yapıyorum demedim.. eğer 2 sn üstünde bakıyorsan seninde dikkatini çekmiş demektir.. eğer bir erkeğin dikkatini çekiyorsa etkilenmiş demektir.. tekrar söylüyorum etkilenmek demek o an bir şey yapacaksın anlamına gelmez
aynen demek ki oturmuş incelemis arkadaş o kdr gözü oyalanmıs 1-2 snye degil :D
ya varya çamur atmak için yazıların içinde cımbız ile cümle seçiyorsun.. ped den tahrik mi olunur manyakmıısn yaa.
kendini yanlış ifade ediyorsun o zmn üzerine çalışman lazım bunun :)
ne bileyim buradaki insanların ne demek istediğimi şıp diye anlar diye düşündüm.. neyse başka soru soracağım zaman virgülüne kadar dikkat ederim..
bence anlamıslarda neyse :D hadi bakalım öyle olsun :D
şu gülüşünde bile bir ima var yaaa :)
Cevap
0Cevap
Bende karsiyim taytı pantolon gibi giyenlere kısin uzun tunik kazak ve cizmeyle rahat giyim oluyor ama abartti millet tayt olayini
hemde ne abartma yaaa. ben neredeyse iki kat pantolon giyeceğim soğuk havalarda bunlar nasıl üşümüyor anlamış değilim
Taytı üzerine uzun tunik giymeden giymekte saçma, Tayttan tahrik olmakta saçma. SAÇMA=İĞRENÇ
tayttan tahrik olan yok yanlış anlamışsın.. o kalçaları sallanınca , ya da cinsel organı ortadan ayrılmış ve belli olması tahrik etmesi gayet normal..
tahrik olduk dedikte bir kenara çekilip , bir şey yaptık demedik yaa. sende amma abarttın olayı.. şimdi sor erkeğe bu seni etkiler mi der herkes şirin gözükmek için yok der.. her çevreden arkadaşım var ayrıca yolda giderken bile öyle durumda her erkek dönüp bakıyor.. her vasifta insan bakıyor.. senin lafa bak yaa alt tarafı organ gözüküyor başka ne gözükecekti tahrik olmak için, iç organlarının mı açığa çıkması gerekiyordu..
bu erkek ve kadının doğasında var..
maşallah tüm ayrıntıyı incemişssin. gözünün içine sokmuşlarcasına anlatmışsın da
tabi bu kadar ayrıntıyı demin edindim,, şakamısın yaa :)
tabi ki uzun zamanlar içinde olan şeylerden örnek verdim...
çok komiksin gerçekten.
zaten herkes ya gıcıksın der ya da komiksin,, ilginçtir ki bir tek ben bunun farkına varamıyorum :)
onu boşver millet beni sapık ilan edecek zoruma gitti yaa.. tamam yazım hatasında bulunmuşum da ne anlatmak istediğim anlayan olmazmı yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar