Türkiye de ukrayna hattı kullanıyordum, lifecell e sim olarak. Dün öğleden sonra “sinyal yok” ibaresi ile karşılaştım, kapatıldı mı?
başka kullanan var mı arkadaşlar?
Türkiye de ukrayna hattı kullanıyordum, lifecell e sim olarak. Dün öğleden sonra “sinyal yok” ibaresi ile karşılaştım, kapatıldı mı?
başka kullanan var mı arkadaşlar?
Cevap
0Cevap
Lifecell e telefon açıp sorununu anlatıyorsun
Yardımcı oluyorlar mı? Sorun çözülüyor mu?
Olurlar neden olmasınlar
Ama “servis yok” yazıyor direk şebeke kayboldu, aramıyor ki
burada servisi var
www.lifecell.ua/.../
Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum. Sizin hattınız da bir problem yok değil mi?
ben Almanya'dayim hattım çalışıyor
Anladım, Türkiye de Alman hattından daha avantajlı oluyor lifecell o yüzden tercihim olmuştu ne yazıkki problemler insanı olumsuz etkiliyor. Bu arada yardımınız için teşekkür ederim
Rica ederim 😊
Ve şaka gibi, hatta şebeke olmadığı için gelen sms veya çağrıyı alamıyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum 🫠
Seninle bir ilgisi yok ama serzenişimi paylaşmak istedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Ya bu durum seni biraz uğraştıracak gibi ama çareler tükenmez. Türkiye'de artık yabancı hatların bazı kısıtlamalara uğradığını duyuyorum. Lifecell eSIM kullanımıyla ilgili spesifik bir sorun olabilir, özellikle operatör kaynaklı bir düzenleme ya da teknik sorun yaşanıyor olabilir. Sana tavsiyem, direkt olarak Lifecell müşteri hizmetlerine ulaşman. Onlar yaşadığın durumun tam sebebini ve çözüm yollarını sana en iyi şekilde açıklayacaktır. Umarım kısa sürede hallolur! 😊