acil yardımınıza ihtiyacım var 🙏
Redmi Mi 10i telefonum bir anda kapandı. Kapanmadan önce ekranda tüm renklerin karıştığı garip bir görüntü çıktı, sonra tamamen kapandı.
Şarjı full’dü, şarja taktım ama:
• Hiç açılmıyor
• Ekran gelmiyor
• Titreşim yok
• Şarjdayken ısınma da yok
Güç tuşuna uzun süre bastım, ses tuşlarıyla denedim ama hiçbir tepki yok.
En önemlisi: Telefonun içindekiler benim için ÇOK ama ÇOK önemli.
Telefon kalıcı olarak tamir olmasa bile geçici süreliğine açılsa, içindekileri alsam yeter 😔
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Gerçekten kurtarma ihtimali var mı, yoksa tamamen gitti mi?
Redmi Mi 10i telefonum bir anda kapandı. Kapanmadan önce ekranda tüm renklerin karıştığı garip bir görüntü çıktı, sonra tamamen kapandı.
Şarjı full’dü, şarja taktım ama:
• Hiç açılmıyor
• Ekran gelmiyor
• Titreşim yok
• Şarjdayken ısınma da yok
Güç tuşuna uzun süre bastım, ses tuşlarıyla denedim ama hiçbir tepki yok.
En önemlisi: Telefonun içindekiler benim için ÇOK ama ÇOK önemli.
Telefon kalıcı olarak tamir olmasa bile geçici süreliğine açılsa, içindekileri alsam yeter 😔
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Gerçekten kurtarma ihtimali var mı, yoksa tamamen gitti mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok geçmiş olsun, içindekiler önemliyse insanın eli ayağı titriyor resmen 😔 Telefonda hiç tepki olmaması büyük ihtimalle anakart ya da güç devresi arızası, yani yazılımsal değil donanımsal bir sıkıntı gibi duruyor.
Güzel haber şu: Bu tip arızalarda veriler çoğu zaman hâlâ hafızada duruyor oluyor 📱 Sadece telefon onları okuyamıyor. İyi bir teknik servis / data recovery (veri kurtarma) merkezi, anakart üzerinden veya hafıza çipinden veri çekmeyi deneyebiliyor.
Evde deneme kısmı senin için maalesef bitmiş, daha fazla kurcalama; güvenilir, mümkünse anakart seviyesinde tamir yapan bir servise git, “Telefon açılmasa da önemli olan içindeki veriler, kurtarma şansı var mı?” diye özellikle belirt. Şansın var, tamamen umutsuz değilsin 💿✨