Telefonun içinden çıkan orjinal şarjı ayni model nasıl bulabilirim?

Şehir dışında İzmir'de şarjı otobüste unutmuş kuzenim bulamadık aynı şarjı nasıl geri alabilirim İstanbul'dan İstanbul yaşıyorum redmi note 12 pro kullanıyorum 256 gb 8 GB 4g mavi modeli benim telefonumda şarja takınca 67 watt ibaresi çıkıyordu mi turbo change yazıyor şarj başlığında 67 wat sağ olarak yazıyor diğerinde düz şarj başlığı daha büyük diğeri daha küyük diğerinde şarj başlığında koruyucu var beyaz plastik gibi yenisinde yoktu yanında çizgi geçiyordu bende yoktu ve telefon kapalıyken dolmuyor reset atıyordu bende böyle bir sorun kesinlikle yoktu kuzenim şarjı kullanıyorum yine yok ve 10 dakika da 18-15-20 oluyordu bendeki sabit voltaj sabit ve özellikle telefonun içinden birebir aynısı modeli çıkması orjinal istiyorum diye sormuştum böyle böyle deyince iade ettim yarın kart ile işlem olduğu için dün 7 gün içinde iade karta gelecek bankaya bağlı demişlerdi ((( benim telefonun içinden çıkan birebir aynı model şarjı nerden alabilirim diğeri de xiamio bayisi idi farkı bayilere mi sormalıyım))) parasında değilim kuzenimin şarjı var geçici kullandığım redmi note 13 pro onun telefon çıkması ile aynı örnek olarak mı götürmeliyim?
Telefonun içinden çıkan orjinal şarjı ayni model nasıl bulabilirim?