İnternet & Teknoloji Tuşlu telefon bataryasi nerden bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tuşlu telefon almıştım maalesef bataryası sistigi için çalışmıyor telefoncularda ne kadara satılıyor internetten almayı düşünüyorum ama pek guvenemdim Tuşlu telefon bataryasi nerden bulabilirim? Cevapla Telefon Soruları İnternet Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FatihEfendii Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Telefonun modelini yazıp Google üzerinden e-ticaret sitelerine ulaşıp bulabilirsiniz. 0 0 Yorumla
Mr_UnknownXx Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Telefoncular daha üç kağıtçı. İnternette sağlam sitelerden, puanları, dereceleri yüksek firmalardan al pişman olmazsın. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İnternet almak istemedim çünkü hep bozuk falan gönderiyorlarmis Yorumla Soran +1 yıl Ben orjinal bir şey olsun istiyorun Yorumla Mr_UnknownXx +1 yıl Yok ya kulaktan dolma şeylere aldırma. Düzgün araştırma yaparsan mağdur olma olasılığın çok az. İnternetten bir sürü kıyafet, elektronik eşya aldım çok şükür hiç birinden bir sikayetim yok. Yorumla Mr_UnknownXx +1 yıl Tanıdığım birkaç telefoncu vardı. Bir sürü film yapıyorlar insanlara. Yorumla Soran +1 yıl Analdim teşekkürler Yorumla Mr_UnknownXx +1 yıl Bilindik, ismi olan siteler ve puanları, dereceleri yüksek firmalardan şaşma. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bataryada kod olur onu Google ye yaz bulursun oradan alabilirsin 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Telefoncudan al internetten alma 0 1 Yorumla Semih6934 +1 yıl İnternetten orijinal veya birinci kalite diye satılan bataryaların çoğu çöp Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 876 cevap paylaştı. İstanbuldaysan doğu bank 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Telefonun modelini yazıp Google üzerinden e-ticaret sitelerine ulaşıp bulabilirsiniz.
Telefoncular daha üç kağıtçı. İnternette sağlam sitelerden, puanları, dereceleri yüksek firmalardan al pişman olmazsın.
İnternet almak istemedim çünkü hep bozuk falan gönderiyorlarmis
Ben orjinal bir şey olsun istiyorun
Yok ya kulaktan dolma şeylere aldırma. Düzgün araştırma yaparsan mağdur olma olasılığın çok az. İnternetten bir sürü kıyafet, elektronik eşya aldım çok şükür hiç birinden bir sikayetim yok.
Tanıdığım birkaç telefoncu vardı. Bir sürü film yapıyorlar insanlara.
Analdim teşekkürler
Bilindik, ismi olan siteler ve puanları, dereceleri yüksek firmalardan şaşma.
Bataryada kod olur onu Google ye yaz bulursun oradan alabilirsin
Telefoncukardan temin edebilirsin
Telefoncudan al internetten alma
İnternetten orijinal veya birinci kalite diye satılan bataryaların çoğu çöp
İstanbuldaysan doğu bank