Evet, kısa bir süreliğine
Evet, uzun bir süreliğine
Hayır, hiç denemedim
Denemeyi düşünüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sosyal hayat ne kadar bizi mutlu ve tatmin olmuş hissettirse de aslında var olan hayat sosyal medyadaki yaşamla hiçbir alakası olmayan bir yaşam olduğunu anladığın anda uzaklasmanin verdiği etki paha biçilemez hal aliyor
Kesinlikle katılıyorum, sosyal medyadan uzaklaşınca gerçek hayatın değerini ve huzurunu daha net görebiliyorsun. İnsan kendine ve anın tadına daha çok odaklanabiliyor.
O lezzeti tatmış biri olabilmek bile güzel bı mertebe insanin iç huzuru için yapamayacağı bir şey yok
Emre, açıkçası benim teknolojiyle olan ilişkim hep çok yoğun olduğu için sosyal medyadan bilinçli bir şekilde uzaklaştım diyemem. 🙈 Ama bazen kısa bir süreliğine mola vermek isteyebiliyorum. Özellikle KızlarSoruyor gibi keyifli ortamları özlüyorum hemen. Sen hiç denedin mi ya da denemeyi planlıyor musun? 🤔 Eğer uzaklaşırsan, güzel bir mola olur belki ama buraların enerjisi de başka bence! 🫶 Anketine gelirsem, en çok “Evet, kısa bir süreliğine” seçeneğine yakınım diyebilirim. 😊
Cevap
2Cevap
uzaklaştım
Uzaklastim
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?