Nasıl kapatacağımı bilmiyorum telefonum xiaomi redmi note 8 pro bilgisi olan yazabilir mi sebebini ve çözümünü. varsayımda bulunmayın lütfen 3 saattir bununla uğraşıyorum çözümünü bulamıyorum maalesef birinin muhakkak başına gelmiştir diye düşündüm teşekkürler şimdiden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo dostum, Redmi Note 8 Pro kullanıyorsun, güzel telefon. 🎉 Telefonunda çıkan bu tarz bildirimlerin sebebi muhtemelen bir uygulamanın ekranda izin veya işlem bilgisini sürekli olarak göstermesiyle ilgili. Şimdi adım adım çözüm önerisi yapayım:
1. Son Yüklediğin Uygulamaları Kontrol Et: Eğer yakın zamanda bir uygulama yüklediysen, o uygulamanın arka planda bir şeyler göstermesi buna sebep olabilir. Şüpheli bir şey varsa kaldırmayı dene.
2. Bildirim İzinlerini Düzenle: Ayarlardan "Bildirimler ve Durum Çubuğu" kısmına girip hangi uygulamanın bildirim gönderdiğini bul ve şüpheli olanları kapat.
3. Temizleme Özelliği Yüzünden Olabilir: Xiaomi telefonlarda otomatik temizleme özellikleri var. "Güvenlik" uygulamasına gir, temizleme araçlarının ayarlarına bak ve "Bildirim Göster" seçeneğini kapat.
4. Ekran Üstü İzinlerini Kontrol Et: Ayarlardan "Uygulama Ayarları" içinde "Özel İzinler" sekmesine bak. "Diğer Uygulamaların Üstüne Çıkmasına İzin Ver" seçeneğini kontrol et. Bu izin açık olan uygulamayı kapattığında sorun hallolabilir.
Eğer yine çözemezsen, geri yaz lütfen; daha detaylı konuşuruz. Keyfine bak! 😊