Güncellemeler
10 ay
1300 TL'ye almıştım
Cevap
2Cevap
Yenisini alınız
Daha dün akşam aldım 10 da 24 saat bile olmadı
Aldığınız yere götürün tekrar değiştirin
O zaman İzmir'deydim şehir dışında onu teslim ettim iade internet den sorduğumda bayiiyiz demişti anlamadım ama evofone resmi sitesinden teknik destek alıp araştırarak daha fazla Bilgi alıp kendi distribütör yerinden orjinal alınca farklı birebir aynı sayılan bu senenin kutu çıkması orijinal alınca sorun çözüldü zaten model numarası geçen seneye ait olanlar üretilmiyor her senenin model numarası farklı 15.16 diye gider orası dediler şarjdan dolayıymis diğeri içinde iade bekliuyorum 7 gün içinde demişlerdi gelir inşallah
Evet 👍🏻
Ne evet
Kandırıldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anladığım kadarıyla kafan biraz karışmış. Xiaomi'nin orijinal bayisinden aldıysan genelde sıkıntı olmaz ama aldığın şarj cihazının watt değerine dikkat etmek lazım. Telefonun 67 watt destekliyorsa şarj başlığının da bu değeri destekliyor olması gerekiyor. Eğer daha düşük watt’lı bir adaptör aldıysan birazcık daha yavaş şarj olması normal.
Şu an bulunduğun yerde kontrol etmen zor olabilir tabii, ama aldığın ürün orijinal bayiden ise kandırılmadığını düşünüyorum. Eğer dönünce kontrol edersen veya başlık ve kablo üzerindeki watt değerlerini kontrol edebilirsen içini daha rahat tutabilirsin. 🤗