ERKEK KAFASI TAM OLARAK NE?

Merhaba piyasaya süren ciddi bir ilişkim var güzel giden bir ilişkim var ilişkimizde ciddi evlenmeyi düşünüyoruz ailesi herkes biliyor benim mesajdan annem biliyor ama şöyle bir sıkıntı var benim tam olarak anlayamadığım erkek arkadaşım yolda giderken yürürken açık seçip kadını gördüğü zaman bakıyor ama kafasını hemen çeviriyor hani bakıp kalmıyor bu aralarda Instagram’ı ortak kullanıyoruz Instagram’da böyle yabancı kadınların profillerine baktığını fark ettim kadınlar dövmeli falan böyle açık seçik neredeyse çıplak gibi yaniarama kısmında görünmüyor büyük ihtimal videoları izlerken karşısına çıkıyor ama profiline girip bakıyor sonuçta çünkü arama kısmından bir şeye bakacaktım böyle baş harfi yazdığım zaman direkt zaten daha önce baktığın profiller çıkıyor orada fark ettim yani anlayamıyorum neden baktığını bütün erkekler böyle bakar mı neden hayatında biri varken başka bir kadının vücuduna gereği duyuyorsun ki ben bunu anlayamıyorum erkek arkadaşıma geçenlerde kızmıştım yani hesap sor kimse sormadım bir şey fark ettim böyle bir durum sen mi baktın diye o da bana ne demeye çalışıyor ben sapık mıyım sorulacak şey var sorulmayacak şey var şey sorulmaz gibi şeyler söyledi Bana rağmen bugün yine fark ettim yine yabancı kadının profillerine bakılmış erkekler yorum yapar mısınız

ERKEK KAFASI TAM OLARAK NE?