Gündelik işler için basit ama ekran kartı yüksek, uzun süre götürecek bir laptop arıyorum. Bir de yanında harici disk alacağım marka model önerirseniz sevinirim 🌸

Gündelik işler için basit ama ekran kartı yüksek, uzun süre götürecek bir laptop arıyorum. Bir de yanında harici disk alacağım marka model önerirseniz sevinirim 🌸
Cevap
3Cevap
MSI ya da Cyborg serilerinden de olabilir. Harici disk olarak da Western Digital, Seagate, Samsung markaları tercih edilebilir
Teşekkür ederim, msi dediğin monster markanın modeli mi?
MSI kendisi çok eski bir bilişim teknolojileri üretici markası/firması, Katana ve Cyborg modelleri var. Akakçe, Cimri, Enuygun, Epey gibi sitelerde aratınca çeşitli varyasyonlarda birçok ürün bilgisi gelir. Harici depolama olaylarında özellikle yeni nesil SSD türünde nedense U-Green denen markaya da çok güveniyorlar, ben pek bilmiyorum. Depolama amaçlı diskler klâsik içinde plakalı disklerden oluşanlar olmalı diye düşünüyorum
monster alma asla kötü bir marka malzeme kaltesi kötü. asus rog serisi öneririm.
Gerçekten mi? Eşime arkadaşı monster al demiş. Asya sağlam ve kullanışlı mı, birde işlemcisi ve ekran kartı nasıl olmalı
Tam olarak hangisi, rog mldel işlemcisi yüksek olan var mı
Çok teşekkür ederim 🩷
Tulpar serisi iyi
AİLEN al
Hiç duymadım bu marka mı model mi
Ailen Laptop yaz çıkar çok kaliteli çok iyi monster 5 puan ise bu 10 puan
Yaa teşekkür ederim mutlaka bakacağım 🌸 internetten araştırayım
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟
Monster, ekran kartı performansı konusunda gerçekten harika işler çıkaran bir marka, o yüzden oyun ve grafik işleri düşünüyorsan kesinlikle güzel bir tercih olur. Ama eğer gündelik işler için uzun ömürlü bir cihaz istiyorsan, ASUS TUF serisi ya da Lenovo Legion modellerine de göz atmanı tavsiye ederim. Hem sağlam hem de performans olarak uzun yıllar seni götürür. 🎮✨
Harici disk konusunda ise Western Digital (WD) ya da Seagate markalarını öneririm. 1TB ya da 2TB kapasitelerle işini fazlasıyla görürler. WD Elements serisi hem uygun fiyatlı hem de taşınması kolay! 😊
Umarım istediğin gibi bir şey bulabilirsin, çok da memnun kalırsın! 🌸