Güncellemeler
+1 yıl
Fiyat çok önemli değil performans ve taşınabilirlik önemli sürekli okul çantamda olacak
Güncellemeler
+1 yıl
Tekla , Ansys, Primavera, GeoStudio, Rhino, AutoCAD, matlab programları yüklenecek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Monster tabi ki de
Kesinlikle Monster alma, durduk yere çöküyor çok fazla kez gördüm.
Donanıma bakılır bilgisayar alınırken ama Monster alma derim sadece.
Marka önemsiz bunun dışında.
Msi daha pahalı ve kaliteli malzeme kullanıyor. monster daha ucuz ve kalitesiz malzeme kullanıyor farkı bu
MSI = Mercedes
Monster = Renault, Dacia
Sanırım yeterli bir açıklama olmuştur.
Mac?
Bugatti
Tekla , Ansys, Primavera, GeoStudio, Rhino, AutoCAD, matlab programlarını kaldırır mi
Matlab ve Tekla, Mac desteklemiyor. Mecburen Windows kullanacaksın ve en az 2K çözünürlüğünde ekran kartı açısından güçlü bir bilgisayar istiyor.
Laptop önermem oyun ve ağır grafik işleri için açıkçası şansın varsa masaüstüne yönel.
Mümkün değil okula götürmem lazım
Tüh mecbur diyosun, benim de kulaktan dolma MSI iyi gibi bir bilgim var ama zerre fikrim yok laptop konusunda
Teşekkür ederim canım benim
Rica ederim tatlım
Laptop oyun ve grafik işleri icin kötü degildir sadece ısınma problemi var bu da msi üst düzey laptoplarda turbo fan ve 4 adet ekstra faln ile çözüme ulaştırdı
monster türk firması olduğu için inan fiyatlar daha iyi emin ol bilgisayarın içindeki aprçalar ikisindede aynı
Msi sebebi ise kalite farkı aradaki kalite dağlar kadar
Msi cyborg modeli sana tam uygun
Teşekkür ederim
Rica ederim donanım olarak bilgi destek istersen yardımcı olurum benim Laptop cyborg ama onlarinda çeşidi var
Evet lütfen
ciddi misin dalga mı geçiyorsun. teki orjinal teki toplama sence.
MSI kesınlıkle
WAT degerınden kısmıyorlar cunku ve gereklı performansı alıyorsun
Ben msi kullanıyorum içini açıp fanini temizleyemiyon garantisi gidiyor ama kuzende monster var o açabiliyor bu bile çok önemli
Fiyat çok önemli değil performans ve taşınabilirlik önemli sürekli okul çantamda olacak
Sen oyun oynamican mi
Cevap verecen mi
Oyun falan oynamayacagim.
Tekla , Ansys, Primavera, GeoStudio, Rhino, AutoCAD, matlab gibi programlar için istiyorum
Oyun oynamicaksan ben macten bu söylediğin programları kaldırır mi bilmiyorumda mac almani tavsiye ediyim o zaman
Canımın içi programlar lazım bana teşekkür ederim
Monster da işini görür Asuste msi da hepsi görür işini monsterda alabilirsin bence
Ben msi laptop kullaniyorum bence msi alma çünkü laptopun arkasını acamiyorsun bir etiket var yırtılırsa garanti gidiyor laptopun fan temizliği için servise göndermen gerekicek servisten gelene kadar beklersin o yüzden monster alın fanlar tozlanir kendin açıp temizlersin youtube da monster notebook temizliği videosu var öğrenir temizlersiniz
ya da alın msi bosverin fan temizliğini kullanın
MSI direkt
Monster bir süre sonra traktöre dönüşüyor
Monster kaliteli bir marka değil. Asus veya msi tercih et.
MSI.
Monster kasası erime sorunu var, kronik bir sorun.
msi daha kaliteli ancak ekonomik durumun msi yetmiyorsa monsterı öneririm
Monster turk urunu msi dunya markasi fiyata gore monster alabilirsin
Msi al ozman ekran kartin iyi olsun
Tekla , Ansys, Primavera, GeoStudio, Rhino, AutoCAD, matlab yüklenecek. Ekran kartı nasıl olmalı
3090 4080 iyidir
Teşekkür ederim
MSI tabii ki , bu soru bile değil.
msi al yarı yolda bırakmaz
Ne için kullanacaksin
Mühendislik
Hangi programlar var sizde
Tekla , Ansys, Primavera, GeoStudio, Rhino, AutoCAD, matlab
MSI o zaman bilgisayar bu programlara alışık sorun az yaşarsın
Peki Mac?
Zor
Neden