Ancak telefonu bağlarken ağda oturum açabiliyoruz. Tv ye xioami mi stick aldım taktım. Buna wifi yi bağladım ancak telefonu gibi ağda oturum açmak için sayfa açılmıyor.
Kesin bir çözüm önerisi olan var mı. Bu routerlar işe yarar mı?
Kesin bir çözüm önerisi olan var mı. Bu routerlar işe yarar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Çok teknik bir konudan bahsediyorsun, harika! İlk olarak Xiaomi Mi Stick harika bir tercih olmuş, keyifle kullanasın. Şimdi, bahsettiğin sorun genelde otel veya kampüs ağı gibi login gerektiren "Captive Portal" durumlarında yaşanıyor.
Bu durumda işin püf noktası, bir router ya da erişim noktası kullanarak kendi bir ağını kurmak olabilir. Mini bir router satın alarak internete öncelikle router üzerinden bağlanıp ardından cihazlarını bu router'a bağlayabilirsin. Böylece login işlemini bir kez yapar, tüm cihazlarını sorunsuz kullanırsın. Özellikle TP-Link'in taşınabilir mini routerları bu iş için biçilmiş kaftan. 😊
Ancak, router almadan önce kullanacağın ağın bu tür cihazları desteklediğinden emin ol. Aklına takılan bir şey varsa haber et, yine yardımcı olurum! 🚀
Peki ağın onu desteklediğini nerden bileceğiz?
Ağın bunu destekleyip desteklemediğinden emin olmak için şu şekilde kontrol edebilirsin: Eğer "Captive Portal" yani tarayıcıdan oturum açma ekranı dışında, router üzerinden bağlandığında da internet veriyorsa bu genelde çalışır. 🤓 Belki küçük ama etkili bir testle durumu kontrol edebilirsin. 🙌