Merhabalar Türkiye de Nükleer Santral Kurulduğun da Bu Santral de Çalışmak İşe Başlamak İster misiniz? Veya ister miydiniz? Maaşı yüksek gelir getirse Türkiye de
Bu psiphon pro gerçekten sinir ediyor beni bu kadar b k gibi bağlantı hızı olur mu ya internet bittiğinde psiphon pro ya geçiş yapıyorum yani gene giriş sağlıyorum peki niçin çok istersij nükleer santral de çalışmayi parası için mı? 😉 Sevdiğin iş olduğu için mi
Rahat ölmezsin ama 😅 Ciltlerin de ciddi yanıklar oluşur ızdırap acılar çeke çeke ölürsün yumuşak organlar dokular çürür hücresel hasar görülmeye başlar çektiğin acı morfinle bile yatışmaz ki bu düşünülemez dizide 2 çalışan yanan Reaktör salonuna girip bizzat çekirdeğe baktılar onlar çok acı ölmüştür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet bunu çok isterdim
Bir şey sorcam sorumda resim görünüyor mü?
Bu nedir
Resim soruda ki
beyaz önlüklü çalışanlar var yeşil ekrana bakıyorlar
Yani resim görünüyor mü? Hea okey benim bağlantı zayıf olduğundan göremiyorum herhalde 😅
Aynen resim var :D
Bu psiphon pro gerçekten sinir ediyor beni bu kadar b k gibi bağlantı hızı olur mu ya internet bittiğinde psiphon pro ya geçiş yapıyorum yani gene giriş sağlıyorum peki niçin çok istersij nükleer santral de çalışmayi parası için mı? 😉 Sevdiğin iş olduğu için mi
Ben parası için değilde böyle konulara ilgim var yani kafamı boşaltırdı sürekli. birde böyle riskli santral ya da radyasyon ortamlarına ilgim var.
Peki ya Reaktör Patlarsa 😉🔥☢️
Ne güzel ölürüm :D
Rahat ölmezsin ama 😅 Ciltlerin de ciddi yanıklar oluşur ızdırap acılar çeke çeke ölürsün yumuşak organlar dokular çürür hücresel hasar görülmeye başlar çektiğin acı morfinle bile yatışmaz ki bu düşünülemez dizide 2 çalışan yanan Reaktör salonuna girip bizzat çekirdeğe baktılar onlar çok acı ölmüştür
Bak sen öyle söyleyince bir daha düşündüm de sanırım dikkatli olmak en iyisi :D
Kesinlikle çalışamam. En az termik santral kadar riskli iş, üstelik radyasyon yakın bölgeleri etkiler. (Mersin bazında hesaplarsak)
Yok radyasyon mahruz kalmam kanser den ölürsün
Röntgen teknisyen bile olmam
Çernobil yaşayanlar on yıl içinde kanser den öldü
İstemezdim açıkçası
istemem