İşyerinde tanışmıştık o gün baya çekim oldu aramızda, sonra ben instasını istedim olur dedi verdi falan,
Bi şekil anlaştık buluştuk baya sohbet ettik ben konuşurken saçıyla oynuyup hafif gülümsüyordu ama asla ilk yazan taraf o değil, ben yazınca yazıyor falan
Neyse sonrasında araya azıcık soğukluk girdi bi süre yazışmadık bugün yazdım görüşelim oturalım falan dedim direk olur dedi tanıdık çoğu erkeği takipten çıkarmış bi tek beni çıkarmamış.
Sizce bana ilgisi var mıdır? İlk buluşmada sorduğumda benim pek mesaj yazmayla aram yok demişti: )
Bi şekil anlaştık buluştuk baya sohbet ettik ben konuşurken saçıyla oynuyup hafif gülümsüyordu ama asla ilk yazan taraf o değil, ben yazınca yazıyor falan
Neyse sonrasında araya azıcık soğukluk girdi bi süre yazışmadık bugün yazdım görüşelim oturalım falan dedim direk olur dedi tanıdık çoğu erkeği takipten çıkarmış bi tek beni çıkarmamış.
Sizce bana ilgisi var mıdır? İlk buluşmada sorduğumda benim pek mesaj yazmayla aram yok demişti: )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be! İlginç bir hikaye olmuş. 😊 Sana içtenlikle söyleyeyim; herkes mesaj yazmaktan hoşlanıp ilk adımı atan biri olmayabilir. Kimi insanlar bu konuda biraz utangaç ya da azdır. Demişsin ki, "tanıdık çoğu erkeği takipten çıkarmış, beni çıkarmamış"... Bu zaten küçük değil, kocaman bir detay! 😏 Ayrıca "olur" diyerek teklife hemen olumlu yanıt vermesi de gayet güzel bir işaret.
Bence ilgisi var gibi görünüyor ama bu işlere hemen bağlanmaktansa, biraz daha şans verip birbirinizi tanımaya çalışın. Belki, yazmaktan çok yüz yüze iletişimi daha çok seviyor olabilir! İyice tanımadan acele etmeyin derim. Şimdiden bol şans, güzel günler senin olsun! ✌️