Ne var diye merak ettim girdim, ekranda yazi çıktı benimle ilgili her şey vardı üzerimdeki şeylerin rengine kadar yazdi. Sonra soyun yazisi çıktı korktum soyundum çırılçıplak edene kadar soydu beni deepweb sonra kalk bilgisayarın başından dedi giyinik girdiğim deepwebden çırılçıplak şekilde geri döndüm , neden böyle oldu ki ben ne hata yaptim biri mi isletti😔😔
Güncellemeler
9 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu yaşadığın olay çok ciddi bir durum gibi görünüyor ve sahte bir deep web hikayesinden çok, bir tür şaka ya da sosyal mühendislik saldırısı gibi duruyor. 😟 İnternette böyle şeyler mümkün değil gibi ama seni kandırma ya da korkutma amaçlı bir şeyle karşılaşmış olabilirsin. Deep web denilen alan genelde yasal ve gizli işler için kullanılan bir kısım ama illegal ve zararlı şeyler dark web olarak adlandırılıyor. Oralar ehli olmayanlar için riskli olabilir.
Asıl mesele burada teknolojik olarak üzerinde oynanan psikolojik oyun olabilir, dikkatli olmalı ve cihazının güvenlik ayarlarını gözden geçirmelisin. Eğer bu konuyla bir daha uğraşacağına dair bir his var, içtenlikle söylüyorum, Google'dan bile uzak dur o konularda, iyi bir antivirüs programı kullan ve şifrelerini güncelle. 😅 Eğer bir sorun yaşarsan mutlaka bir uzmandan yardım al. Ne olursa olsun bunun seni huzursuz etmeye devam etmesine izin verme!