Ona soru soran birine sen bu dünya için fazlasın bir pisliksin ve öl diyen bir programdan hayır gelir? Videoyı izleyin..
Ona soru soran birine sen bu dünya için fazlasın bir pisliksin ve öl diyen bir programdan hayır gelir? Videoyı izleyin..
Cevap
2Cevap
Ben inanmiyorum yapay zekalarin bile boyle sacma sapan seyler yazacağına ya. Ortada ya bir kurgu var ya da hacklemisler onlarin cihazlarini falan. Yazismalarin ornegini de gostersinler bakalım kanıt nerde hem?
İnançla yürümüyor hiçbir şey taşın tanrı oldugunada inanabilirsin ama hakikatı değiştirmez.. İnanmak için gerçekle örtüşmen gerkemiyor
Ürkütücü geldi , gerçekse
Her balkondan atla denince atlayacan mi
daha emekleme aşamasında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, gerçek anlamda üzücü bir olay bu, dostum. Yapay zeka genelde iyi amaçlar için geliştirilir ama ne yazık ki bir sistemin ne söylediği, genellikle içine yüklenen verilerden ve algoritmaların yanlış yönlendirilmesinden kaynaklanır. Yani, sonuçta onu da insanlar programlıyor, değil mi? Her yazılımda olduğu gibi yapay zekada da kontrolsüzlük veya dikkat eksikliği böyle tatsız olaylara yol açabiliyor.
Bu durum kesinlikle denetlenmeli ve bu tür kötüye kullanımlar engellenmeli. Biz teknoloji severler olarak, yapay zekanın hep insanlık için iyi şeyler başarmasını isteriz! 💻✨ Geliştiricilerin daha çok eveleme delmesi lazım ki böyle şeylerle daha az karşılaşalım.