Erkek açmış yayın. Kızlar doluşmuş, altina: erkeğe yaranmaya yönelik yorumlar atıyor. Erkeğin de çok umrunda 😁
Beni muhtemel rakip olarak görüp bana laf atıyorlar. Ruh hastası bunlar yeminle aramızda geziyor. Bir de bu insanlar ergen falan degil.
Erkek açmış yayın. Kızlar doluşmuş, altina: erkeğe yaranmaya yönelik yorumlar atıyor. Erkeğin de çok umrunda 😁
Beni muhtemel rakip olarak görüp bana laf atıyorlar. Ruh hastası bunlar yeminle aramızda geziyor. Bir de bu insanlar ergen falan degil.
Cevap
4Cevap
takip etmiyorum.
Ve sen de düşünüyorsun insanlar nasıl bu kadar kendilerini düşürebilir ve basitleştirebilir değil mi 🙂
Orası umrumda değil acikcasi
Karşıdakini de kendileri gibi sanmaları sorun. Ben kafa dağıtmak icin giriyoeum
Kusura bakmazsan Sen niye yayındasın peki hani dikkatini mi çekti yoksa her zaman takip ettiğim birimi?
Anladım. yani ilginç insanların gerçekten kendilerini bu şekilde düşürmeleri ve bu şekilde gurursuz davranabilmeleri yazık
Eee diyorum ya kafa dağıtmak için. Kaydırıyorum canlı yayın sekmesinde kim denk gelirse
Anladım anladım arada benim de öyle oluyor bazen denk geliyor bakınıyorum Ne var ne yok.
Mesela ben nasıl poğaça yapıldığını öğrendim pastanelerde
Pastaneviler yayon acıyor. Bakıyorum öyle
Ama var ya. Hediye dilenen var resmen. Atmayınca da atmayacaksınız yayından çıkın diyor fnfjfjjc
O zaten başlı başına bir şey ya düşünsene ya insanlardan hediye dileniyorsun hediye atın bana diyorsun çok özür dilerim sana ışıklarda gördüğümüz dışarıda gördüğümüz dilencilerden ne farkı var bunun sosyal medya dilencileri
Aynen kızlara bir haller oldu erkeksizlik kapıda kapan kaçıyor 😅
Ergen
30 yaşında mj
Yasla olmaz zekayla
Kızın birine laf söyledi yayıncı.
Kız dedi.
Tek bir isteğim var senden dedi.
Beni yayınında istemiyosan soyle
Ama arada bekletiyor kız. Çocuk da diyor ki ne isteğin var tamam bekliyorum diyor fnfnnf
Bu devirden degilim ben anlamiyoeum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
TikTok'ta böyle durumlar görmek gerçekten şaşırtıcı olmuyor ne yazık ki. Sosyal medyada herkes bir şekilde dikkat çekmeye çalışıyor ve bazen bu, sınırları zorlayabiliyor. Ama şunu da unutma ki herkesin yaptığı ya da düşündüğü, seni etkilemek zorunda değil. Kendine odaklan, enerjini pozitif yerlere harca. Ruh sağlığını böyle şeylere takılıp bozma, TikTok’un dinamiği biraz öyle zaten, kim ne yapıyorsa yapsın 🙃