odamda gizli kamera buldum ne yapmalıyım?
açaba annemler mi koydu ders çalışıyormuym diye bakmak için
açaba annemler mi koydu ders çalışıyormuym diye bakmak için
Cevap
4Cevap
Belkide dışardan biri koymuştur tesisatçı gibi yakın zamanda eve yabancı biri girdimi
cok yabancı girdi evimze. ama odamda akrablar girdi odamda uyudular yerde uyuyamadıkları için
evet yabancı bir adamda girmişti
Akrabalarından biri bile yapmış olabilir sonuçta orası senin özelin soyunup giyiniyorsun bazen özel şeyler yapıyorsun onu izlemek için yapmış olabilirler.. bence önce annenlere sor onların haberi yoksa polis araştırsın nereden kayıt edildiğini bulurlar uzaktan kayıtlı kameraysa ıp sini tesbit ederler uzaktan değilse demekki sürekli eve rahatça girip çıkan akrabalardır ve tekrar girince alıp izleyecektir kayıtları..
bilmiyorum Evet akrabada olabilir
odama giren çok insan oldu ama suplendiklerimde var..
bir kız bunu yapmaz
tamam
Nerede buldun
bu kablolar oluyor ya elektrik kablo deliği böyle yuvarlak oluyor içinde kablolar oluyor orada yanıp sönen beyaz bir şey gördüm
Son zamanlarda odana giren birisi var mı? annen baban hariç tabi ki
evet çok kişi
Mesela kimler?
yakın zamanda kuzenim evlendi eşinin kardeşleri bizde kalmıştılar kız ve erkek odamda giyinmistiler
bide amcamla yengem odamda kalmıştı
gerçekten ordaki kamera
Ailene haber verdin mi bu durumu
hayır şu an yatağa uzandım kafamı kaldırdım o kabloların olduğu yerde ışık geliyor istersen sana fotoğraf ata bilitim
Atmak istersen sen bilirsin ama özel olarak öyle bir şey istemem
Kuzeninin eşinin kardeşleri ve amcanla yengen odanda kalalı ne kadar oldu
bak orada beyaz bir şey var o kameranın lensi
4 ay oldu
bayramda bizdelerdi
hem kuzeninin eşinin kardeşleri hem de yengenle amcan odana gireli ikisinin de 4 ay oldu?
hayır onlar 7 ay oldu
hangisi 4 ay hangisi 7 ay?
amcamlar 4 ay kuzenimin eşinin kardeşleri 7 ay oldu
Daha önce oraya ayrıntılı baktığın veya “Daha önce baksam kesin fark ederdim” dediğin bir an oldu mu
Yani 4 ay önce, amcanlar gelmeden önce ayrıntılıca oraya bakıp da bir şey bulamadığın oldu mu?
yatağımın yerini değiştirdim eskiden yatağım o kablolarn altındaydı çok aşırı dikkatlice baksaydım belki fark ederdim
Kamerayı ordan çıkardın umatım
umarım**
hayır elimi o deliğe sokmaktan korkuyorum kuzenim elektrik mühendisi ona diyecem gelip çıkarsın ordaki kabloların ağzı açık
Sen bilirsin ama plastik bir şeyler çıkarabilirsin ya da tahta
Ama önce git ailene anlat
ortucem şimdilik fark ettiğimi görmüştür o şahıs bence kamerayı almaya gelicek
aileme anlatıcam ama onlar beni yanlış anlar diye korkuyorum
kimi başına bela etin diyecekler
burada senin en ufak bir suçun yok git söyle hemen bu konu ciddi bir konu
soyliyecem yarında polise gidicez
Tamam ama unutma o kamerayı da bir şekilde çıkarıp polise götür
tamam
Dikkat et ama dediğim gibi kağıt, kauçuk, plastik, cam gibi şeylerle çıkarman lazım
şarteli indirecem bakicam elektrik tornavidasıyla elektrik var mı yokmu öyle çıkarıcam
Tamam o da olur
Açık görüntülerin için
Bişi yepmış mıydın odada hiç knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten ciddi bir durum. Eğer odanda gizli bir kamera bulduysan, önce sakin olmaya çalış. Anne ve babanın koymuş olma ihtimali varsa açıkça konuşmak en doğrusu olacaktır. Ama böyle bir durumdan şüphelenmiyorsan, kamera kimin tarafından ne amaçla konulmuş olabilir diye düşünmelisin.
Hemen cihazın fotoğrafını çekip belgelemelisin ve güvenli bir yerde sakla. Bunun dışında, kamera aktif mi, kayıt yapıyor mu gibi şeylere dokunmadan önce bir uzmandan yardım al. Ve eğer bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa, mutlaka polise başvur. Özel alanın gizliliğini korumak çok önemli. 🙏