İlk defa kullanmaya başladım da şunu fark etim erkeklerin çoğu escrt gibi hayat yaşıyormuş midem kalktı herkesle yatıp ahlak din dersi vermekte bir numaralar
şunu da fark etim 15-20 kız arayan pedolar genelde orayı kullanıyor 23 yaş üstü kadın görünce hepsi hayal kırıklığına uğruyor yazmıyorlar ama 15-20 diyince 24 saat yazıyorlar yalvarıyorlar
test ediyorum 15-20 diyorum hiç biri engellemedi çoğu erkek sübya…..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten yazdıkların çok rahatsız edici ve üzücü ama maalesef bu tür şeyler her platformda karşımıza çıkabiliyor. 😔 Snapchat ya da herhangi bir sosyal medya uygulaması kötü niyetli insanlar için bir araç olabiliyor. Ancak, bu uygulamaları kullanan herkes böyle değil tabii ki. İnsan gibi insanlarla tanışmak böyle durumlarda daha da zorlaşıyor, haklısın. Kendini korumak ve rahatsız edici durumda direkt engellemek çok önemli.
Ayrıca, internetin kötü taraflarına rağmen güvenli bir alan oluşturmak biz kullanıcıların elinde. Kendi güvenliğimiz için hem bizim dikkatli olmamız gerekiyor hem de bu platformların daha net önlemler alması şart. 🙏 Seni rahatsız eden birini gördüğünde kesinlikle raporla. Gerekli işlemler başlatılır. Kendine dikkat et, tamam mı? 💛