Ha bir akıllı tableti aldım ama çizimle alakalı hiçbir fikrim yok?

Tableti alırken çok bakındım ama en güzel tablet redmi'deydi ucuz olanlarda ben de bir tane tabletini aldım her uygulamayı indirdim çizimle alakalı ama hiçbirini beğenmedim hepsi Photoshop gibi çok karışıktı ben de ondan dolayı başka uygulamalar bakarken hepsi de çok karışıktı yani oradan oraya gir buradan şuna bas gibi çok detaylıydı bir sekmede toplansın hepsi daha iyi olurdu mesela tepe çubuğundan her şeye basıp yapabildiğimiz bir şey öbür türlü öğrenmem de zor oluyor o yüzden bir türlü çizme başlayamadım zaten başlasam da ne yapacağımı bilmediğim için video kanalı aradım buldum sadece ben şunu yaptım ben şunu aldım ben şunu kurdum siz de şunu yapın sadece tavsiyeler veriyordu çizime yönelik bir şeyler anlatmıyordu ben de kanal bulamayınca internette online ders aramaya başladım ama çok saçma geldi aramaktan vazgeçtim çünkü benim tabletimdeki yaptığım şeyi nasıl görecekti bir tane buldum video şeklinde neydi o da sadece uygulamayı anlatıyordu ondan dolayı tableti aldım ama birazcık pişman olmaya başladım
Ha bir akıllı tableti aldım ama çizimle alakalı hiçbir fikrim yok?