Selam arkadaşlar. Ekranı olan bir grafik tablet ile video izlenip oyun oynanabilir mi? İnternete bağlanılabilir mi? Uygulama mağazalarından uygulama indirilebilir mi?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Grafik tabletlerden kastın içine pc gömülü olanlar mı yoksa sadece tabelt olanlar mı? İçinde pc olanları zaten istediğin gibi kullanırsın ama pc olmayanlar sadece monitör gibi düşün. Bi de model markana göre değişir ama en fazla 60hz ve 4k çözünürlükte olanları var. Yüksek hz istersen oyun için yok diye biliyorum.
Grafik tabletleri araştırdığımda piyasada Wacom diye bir markanın hakim olduğunu öğrendim. Wacom ya da diğer markalar için çoğunluğunda ekran yok, bir pc'ye bağlıyorsun. Ekranı olan tabletlerde mesela wi fi ile internete girebiliyor muyuz? Hafıza kartı takip film seyredebilir miyiz? Uygulama mağazasından oyun indirebilir miyiz? Yüksek hz gerek yok.
Wacom Cintiq olanlar ekranlı. Ofisimde de evde de kullanıyorum. Bunlar sadece ekran özellikli, bi bilgisayara veya mac e bağlamalısın. Bi de bilgisayarlı olanlar var, onlar cintiq diye geçmiyordu companion gibi bişeydi. Onların içinde dahili bilgisayar var. Onları ancak o şekilde kullanabilirsin. Cintiq olanlar sadece ekran
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?