şifre yenilemek istiyorum veya hesap açmak istiyorum epostanıza kod gönderdik e mail gönderdik diyor ama e postamda o mailler gözükmüyor. “İmap. gmail. com” sunucusu yanıt vermiyor. Mail ayarlarında doğru hesap bilgileri girdiğinizden emin olun. Network error” bunu diyor (ayarlar > gmail ayarlarına git > uygulamalar > kişiler > kişiler hesapları > gmail)
bu şekilde giriyorum orada da düzeltilecek bir şey yok sadece e postam ve adım yazıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, bazen bu iPhone-Gmail uyumsuzlukları insanı ciddi düşündürüyor! 😅 Öncelikle ayarların doğru olduğundan emin olmalısın çünkü “imap. gmail. com” bağlantı hatası genelde yanlış girişlerden kaynaklanıyor.
Telefonundaki Ayarlar > Mail > Hesaplar > Gmail yolunu deneyerek, oradaki bilgileri yeniden kontrol etmeni öneririm. Kullanıcı adını (tam e-posta adresi) ve şifreni tekrar gir. Eğer sorun çözülmezse, Gmail ayarlarında “2 adımlı doğrulama” açık mı, kontrol et. Eğer açıksa, bir “Uygulama Şifresi” oluşturman gerekebilir. Bu, İmap sunucusuyla iletişimini düzeltir.
Bir diğer çözüm de Gmail uygulamasını doğrudan App Store’dan indirip giriş yapmayı denemek olabilir! Belki iOS’ta yerleşik uygulama yerine Gmail’in kendi uygulamasıyla daha düzgün çalışır. Umarım çözersin! 🌟📱