Ben şimdi telefonumu sıfırladım önceki e postama girdim girmeye çalışırken şifremi unuttuma bastım bana sms yollandı gelen sms i yazdım oraya bi de girmeye çalıştığım e postaya kod gonderiyorlar daha girmeden kodu nasıl yazayım ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin 1 aydır aralıksız bu bokla uğraşıyorum uyuyamıyorum nolur herseyim buna bağlı...
2 ay
Gmaile giremiyorum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Gelen sms ile yenileme bağlantısı gelir. Yardımcı posta olarak eklediğin postayada link gider. Gizli soru cevap vs çok basit aslında çözülebilir iki dk içinde…
Öncelikle yardımcı posta eklemedim ve sms le birlikte yenileme bağlantısı gelmiyor nasıl gelmesini sağlayabilirim
Yönlendirme ekranında ne görüyorsun? Yardım etmeye çalışayım
Nasıl yani
Ya şifremi unuttum basıyorum ondan sonra SMS gönderecez diyolar tamam diyom SMS geliyor yazyiroum sonra girmeye çalıştığım e postaya kod gonderiyorlar
Bana ulaş bakalım
Mesaj atamıyorum xper 3 olmam lazımmis Instagram ver
docTR_who
şu an PC başındayım bildiğim kadarıyla yardım edebilirim umarım olur
Nasıl yardım edeceksin anlat lütfen
E-postanı vereceksin şifremi unuttum deyip sonraki adımları izleyeceğim
Ya çalarsan
Sıradan bir insanın e-postasını ben ne yapayım?
nerden biliyon siradan biri oldugunu gerci siradan olmasa para verip hallettirirdi
@Artes1a ne alakası var belki Google fotoğraflarda özel fotolar falan var özel hayatın gizliliği diye bişey var
bana ulaş düzelteyim çalma falan olmayacak söz
Bende giremiyorum sinir bozucu
Bütün herşeyim ona bağlı yemin ediyorum evde delirdim ya
Kurtarma epostasına gönderiyor olabilir tanımladıysanız.
Başka telefona SİM kartını koy ve işlemi yap yani şifreni değiştir.
Deniyicem teşekkürler
Önemli değil :)
İşe yaramadı
Alla alla ya çok garip
Kurtarma e postası girmişmiydin?
Maalesef
YqSana bana bi de ben bakim
senin iş yaş
Nasıl yani hiç mi imkan yok ya google binasına gitmeyi düşünüyorum
hesap kurtarma işlemini yaptınmı
Anlamadım o nasıl oluyor
accounts.google.com/.../recoveryidentifier
Zaten onu yapınca öyle oluyor sorun o numaram yazıyor bır SMS gonder yazıyor tıklayom SMS yaziyom *********59@gmaile kod gönderdik diyor
maile ulaşamıyorum diye seçenek var mı
gel bide beraber yapalım ne diyecek
Nasıl olacak o
hallettim mi
maalesef
şifreni unuttugunda sifitlayabilmelisin. sen denemissin zaten. en sonsifreni telefon numaranı ister olmadı kullandigin telefonda kayıtlı ise zaten bildirim gelir onay verir sifitlarsin
Kilitlemiş
Nasıl düzeltebilirim yardımcı olun nolur