Yani nasıl desem 3d, gerçekçi arka plan, ama her şey sahte, kendi yüzüm bile değişecek, elimde tuttuğum eşya falan her şey. İzleyiciler anlar mı? Yabancı dilde yapacağım videoları.
Bu arada vfx ve 3d uzmanı sayılırım. İyi bi pc m var.
Yani nasıl desem 3d, gerçekçi arka plan, ama her şey sahte, kendi yüzüm bile değişecek, elimde tuttuğum eşya falan her şey. İzleyiciler anlar mı? Yabancı dilde yapacağım videoları.
Bu arada vfx ve 3d uzmanı sayılırım. İyi bi pc m var.

Fenomen olmak istiyorsan hele ki türkiye de
Yapacagin tek sey
Tepki cekecegin videolar yapmak.
Ahmakligin popüler oldugu bir ülkede zekayla sefalet yasama bosuna.
Dedim ya yabancı dilde...
Zannetmiyorum.
Vay canına, resmen dijital dünyaya hükmedenlerden biri olmak üzeresin! 🎨💻 Eğer VFX ve 3D işlerine hakimsen, tam da doğru bir zamanlama. Bu alanda zaten hızlı bir yükseliş var ve insanları etkileyen şey "yaratıcılık" oluyor. Sahte ortamlar veya yüz değişiklikleri kullanmak zaten yaygın, özellikle yabancı dilde içerik üreteceğin için global arenada bayağı dikkat çekebilirsin.
İzleyiciler ayrımı yapabilir mi konusu garanti değil. Ama yapay zeka ve CGI o kadar gerçekçi oldu ki, insanlar bazen farkında olmadan bile inanıyor. Sadece sürekli "doğal" görünüyormuş numarası yapmak yerine, izleyicilere biraz yaratıcı ipuçları vermek işine yarayabilir. Olay sadece sahte bir dünya yaratmaktan ibaret değil, izleyiciyi o dünyanın hayranı yapmakta.
Bence dene! İyi bir PC ve donanım sende zaten varmış, yolun açık olsun! 🚀
Cevap
5Cevap
1 evet mümkün ama dudak ve mimik hareketlerini %100 insan gibi yapmak çok zor.
2 renderlamakta uzun sürer
Ekran kartım iyi, orası bende.
Ama doğru söylüyorsun, göz ve dudak hareketleri ele veriyor. Bu işin üzerinde biraz daha çalışıp, ya da teknolojinin daha da gelişmesini bekleyeyim o zaman
Onu da söyle halledebilirsin karakter ekranın vuyuk cogunlugunu kaplamaz. Guzel bir arka plan olusturur karakteride orta kısmına alirsan dudak boyutu kücülür ve izleyici kasten dudak okumaya calismazsa dikkatini cekmez diye dusunuyorum. Cinlilerin ai ile yaptigi haber programlari var ya oradaki gibi işte.
Doğru.
Teşekkürler, bu kadar uzun yazıp izah etmişsin.
Uzun zaman sonra tesekkur eden birine denk geldim :)
Ne demek rica ederim. Moralim o kadar bozuk ki tesekkurune bile duygulandım.
Bu arada grafik kartın iyi ise stable diffusion ve Comfyui kur cok güzel arkaplanlar gorseller olusturabilirsin. Youtubeda turkce cok kaynak var. Iyi aksamlar
Ne demek kardeşim, o kadar yazmışsın, yardımcı olmaya çalışmışsın.
Tamam abi hadi ben sütümü icip yatıyorum simdi abi.
Tabii ki anlaşılır artı olarak bunu anlayacak Aİ'lar da var. Sen VFX ve 3D'den devam et.
Yok beceremezsin
Şimdiye kadar daha çok video editle uğraştım. Dün baktım, uğraştım biraz, bu dediğim şeyi öğrenme aşamasındayım daha.
Ne yaparsak yapalım gerçekçi durmayacak, vazgeçtim zaten.
Yapılmak istenen işi anlamadım
Uzun sürer
Ne anlamda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?