Tablet arayışındayım ne almalıyım?

Dijital çizim yapmaya karar verdim çünkü artık oraya doğru kayıyoruz ve bir defterin fiyatına baktım kırtasiyede çalıştığım için Şok oldum fiyatlar artmış bir de okul dönemi olduğu için 2 katı ondan dolayı defter almaktan soğumaya başladım ev defter dolu zaten ben oradan gününün şu anda 400 lira alıyorum sonra 700 liraya çıkacak ben bir haftada 1.000 liralık takside ödeyebiliyorum 1.000 lira 2 bin lira bunu kolay kolay ödeyemiyorum o yüzden taş çatlasın 9.000 liralık tablet alabiliyorum her hafta kaldım bin lirayı yatırırsam yani elimdeki para 1000 lira oldu gittim yatırdım bütün ödemem yavaş yavaş bitiyor ama içerisinde kalem hiç çıkmasını istiyorum ama hangi tablet almalıyım bilmiyorum bilgisayarım vardı klavyesini bozdum ikinci klavyeyi kullanmak zorunda kaldım bilgisayarda yaptığım hiçbir şey yok video izle 2 pinterest'te olan internette arama yap oyun bile oynamıyorum çünkü oyun oynama bilgisayarda uzun sürüyor indirdin kurdun açtın ben hep dijital çizmiyorum bak için hem de bir tık oyun oynamak için almaya karar verdim ama ne alayım bilemedim birazcık büyük istiyorum ve kalemi istiyorum
Tablet arayışındayım ne almalıyım?