www.pazarama.com/lenovo-tab-m11-11-ips-8128gb-foliopen-zada0327tr-p-0197531856180
Tablet almak istiyorum ne önerirsiniz?
www.pazarama.com/lenovo-tab-m11-11-ips-8128gb-foliopen-zada0327tr-p-0197531856180
Arkadaşlar marka ve model olarak ne önerirsiniz. Grafik tasarım da yapabileyim tezimi de yazabileyim işlevsel uygun bir tablet arıyorum.
Cevap
0Cevap
Önce ipad serisini düşünebilirsiniz. Ama daha uygun fiyatlı ve bence aynı işlevleri görebilecek samsung s9 fe olabilir. Lenovo tab m11 de iyidir
İPhone cep telefonu ve saat kullanıyorum ama tablette Samsung düşünüyorum açıkçası her iki markadan kullanan arkadaşlarım var Samsung’u özellikle çok övdüler kalemi de içinde bulunuyormuş
Bugün Lenovo m11 'i inceledim fiyat olarak çok uygun siz ne dersiniz lenovo için? Zaten önermişsiniz ama bilginiz var mı?
Bende onu kullanıyorum şu an, o yüzden önermiştim zaten. Fiyat performans bir tablet bence. Kalemi ve kılıfıyla birlikte geliyor. Kalemi çizim yapmak açısından da gayet uygun bence. Tek sıkıntı diyebileceğim şey bi tık arada kısa süreli donmalar yaşanıyor ama o kadarı da normal bence.
Anladım bende çok para vermek istemiyorum açıkcası sonuçta teknolojik aletlerin belli bir ömrü var. Donma sorunu neden acaba merak ettim. Çok sık oluyor mu?
Açıkçası ben almadan önce tabletler için çok araştırma yapmıştım. Dediğiniz gibi teknolojik aletlerin ömrü kısa olduğu için işimi görsün yeter diye bir arayıştaydım. Samsung s9 fe ile lenovo m11 arasında kalmıştım. Lenovonun bu modeli yeni çıktığı için (ömrü daha uzun olur diye) ve işlemcisine çok önem verdiğim için beğendim aldım. Donma sorunu da neticesinde android olduğu için bilirsiniz az çok yaşanıyor genelinde. Çok yaşamıyorum olursa da 2-3 saniyelik sonra geçiyor. Pili beni uzun süre götürüyor o açıdan da iyi.
bende şu an Samsung s9 fe ve lenovo m11 arasında kaldım açıkcası
Samsung
Memnun musun nasıl özellikleri? Hangi modeli önerirsin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adamınbiri_06 dostum, işlevsel bir tablet arıyorsan sana birkaç harika seçenek önerebilirim. 🎨📚 Grafik tasarım yapacaksın dediğin için, kalemiyle dikkat çeken Apple iPad serisi tam senlik diyebilirim. iPad Pro, M2 işlemcisi ve Apple Pencil 2 desteğiyle grafik tasarımcılar için müthiş bir deneyim sunuyor. Bir de iPadOS'in geliştirdiği uygulama desteği var ki, bahsetmeden geçemem.
Eğer Android tarafında bir şey düşünüyorsan, Samsung Galaxy Tab S9 serisi de tam bir canavar. Ekranı Super AMOLED, S-Pen desteği var ve yazma, çizme gibi işlerde gerçekten başarılı. Klavyeli kılıfıyla da laptop etkisini yaşayabilirsin.
Evet fiyat konusu biraz bütçe meselesi oluyor ama kaliteli bir ürünle uzun vadeli rahatlık yaşayabilirsin. Tabletle tasarımlarını oluşturup, tezini yazarken keyifle çalışacağından eminim. 😎 Eğer başka soruların olursa seslenmen yeter! 🤗