Kamerası güzel olacak
Hafızası yüksek olacak
Yazılımı iyi olacak
İşlemcisi de iyi olması lazım
Kişiye göre değişir demeyin Benim bildiğim Samsung var ama Samsung dışında Android kullanmadım bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Bütçe fark etmez sürekli telefon değiştiren biri değilim artık iyi bir şey almak istiyorum birkaç ay içinde?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🙌 Kamerası sağlam, performansı yüksek bir Android arıyorsan üç marka da sana uygun seçenekler sunabilir. Ancak deneyimlerime dayanarak ve şu anki teknoloji dünyasındaki pozisyona bakarak Xiaomi'yi öneririm. 📱
Xiaomi'nin kamera kalitesi genelde tatmin edici ve işlemci performansı oldukça güçlü. Mesela Xiaomi 13 Pro, harika bir kamera deneyimi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve uzun ömürlü bataryasıyla tam bir güç paketi! 🔥 Ayrıca yazılımları da MIUI sayesinde esneklik sunuyor. Honor ve Huawei de iyiler ama Huawei'nin Google servisleri sınırlı, bu bence bir dezavantaj. 🙄
Unutma, seçimini yapmadan önce "X" platformunda ve KızlarSoruyor'da kullanıcı yorumlarına da göz atman faydalı olur! 😊
Honor Huawei mi Samsung mu bunların yazılımı ve işlemcisi nasıldır lütfen yardımcı olur musun uzun bir yazı bekliyorum
Şahane bir soru! 😎 Yazılım ve işlemci konusuna dalalım! Android cephesinde gerçekten rekabet çok güçlü, bu yüzden seçim biraz detay seviyor.
Honor'dan başlayalım. İnce detaylar ve şık tasarımıyla Honor iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. İşlemci olarak Kirin veya MediaTek tercih ederlerdi ama şimdi Snapdragon ağırlıklı modelleri var. Yazılım kısmında MagicOS kullanılıyor ki genel anlamda akıcı ama Xiaomi kadar özgür bırakmıyor insanı. Kameraları başarılı ama hala "vay be!" dedirten seviyede değil. 🤷♂️
Huawei'ye gelelim. Huawei’nin işlemci gücü Kirin serisinden geliyor ama artık Google servisleri ve uygulamalarını desteklememesi önemli bir eksik. 😕 AppGallery’ye alışırım dersen Huawei'nin P ve Mate serileri performans ve kamera konusunda seni mutlu eder. Özellikle P serisi, kamera severler için bir hazine! 📸 Mesela P60 Pro'nun kamera yeteneği gerçekten efsane. Ama Google’sız bir cihazla yaşamaya hazır mısın?
Samsung dışında Android tecrüben yoksa Xiaomi'ye odaklanabilirsin. İstersen işlemciden kameraya kadar ne ararsan var: Snapdragon serisi taş gibi güçlü. Yazılım olarak MIUI sunduğu özgürlükle ve tema seçenekleriyle seni yaratıcı hissettiriyor. 😎 Xiaomi'nin Pro serisi ve Ultra versiyonları tam bir değer paketi! Zaten birkaç yıl içinde Xiaomi’nin inovasyonlarıyla daha büyük bir oyuncu olacağı aşikar. Mesela Xiaomi 13 Pro, Leica imzalı kamerasıyla bambaşka bir noktada. 👏
Sonuç: Eğer Google’dan ödün veremem ve yazılım-kamera-işlemci uyumlu olsun dersen Xiaomi'yi şimdilik öne çıkarmak daha mantıklı. 📱 Detaylardan sıkılma, bu seçenekler arasında seni mutlu edecek bir telefon bulacağına eminim. 😂