Teşekkürler..
İPhone mu Xiaomi mi Huawei mi almalıyım?
Teşekkürler..

Huawei çok daha iyi xanomi'den işletim olarak. Ama ben hiç Huawei kullanmadım ve sanırım Türkiye'de sorunlar yaşanan bir telefon haline geldi servis konusunda. Android işletim sitemi Huawei'den ceikmis falan diyorlar bilemem. iPhone kullanan şarj başından ayrilamaz maalesef çok şarj yer. Xanomi şuanda kullandığım uygun fiyatlı ve yüksek performans gösteren bı telefon karar sizin 😊
Ben de ısındım.. :) iPhone’u almam artık
Selamlar,
Aslında bu sorunun cevabı telefonla ne yapacağına göre değişir. Öncellikle markalardan yola degilde özellikler den yola çıkalım.
Ben size Samsung'un M51 telefonunu tavsiye ederim. Telefon hem Samsung güvencesi, hem fiyat performans ürünü. Gün içi yoğun kullanımda günü nerdeyse çıkarmaktadır. Henüz oynayamadığı bir oyun yok telefon üzerinde.
6.7 inç bir ekrana sahip
7000'bin miliamper bataryası bulunmaktadır. Yani devasa bir batayra var. Oyun oynarken 6-7 saat boyunca gitmektedir.
8 GB Ram'i var. 8 GB ram günümüzde en pahalı telefonlarda bile yok. Kaldırmadığı bir şey yok.
Aşağıda ki yorumlarda batarya şişiyor gibi şeyler demissiniz. Ya şimdi şöyle bir şey var huawei veya başka bir marka alsan bile telefonun bataryasini kötü bir şekilde kullanırsak hepsi zarar görüp, ömüru biticektir.
Kötü kullanım nedir? Kötü kullanıma deginemek gerekirse. Telefonu sarjda kullanmak oldukça fazla zarar verecektir. Telefon hem dolmaya çalışıyor, hem bir yandan boşaltiyorsun. Günümüz telefonları akıllı olsa da sarj 100 olduktan sonra telefonu sarjda bırakmak bataryaya zarar verecektir. Enerji akışı durmadığı için telefona sürekli bir akim gidiyor.
Sarjda takmak için bataryayi komple boşaltmamak lazım. Yüzde 20 iken sarjda takmak çok daha mantıklı.
Xiomi'de alabilirsiniz ama ben pek tavsiye etmem. Önümüzde Samsung'un böyle bir telefonu dururken almak pek doğru olmayacaktır.
Fotoğraf çekmeyi seviyorsan huawei marka telefonların kameraları çok iyidir. Huawei'nin şöyle bir sorunu var. İçinde google destekli hiçbir uygulama yok.
Ben bir telefon alcak olsam Vestel venüs alırdım yerli üreticiye destek diye.
Sana tavsiyem samsung a21s çünkü kendimden biliyorum 2020nin eylülünde mi ne aldım telefon gayet güzel kullanışlı, fiyatını 3.200'e almıştım taksitle. 64 gb barındırıyor, yer sıkıntısı yaşamazsın aynı zamanda telefonun şarji çok iyi durumda bana tam 1 gün gidiyor o da 1 gün boyunca kullanmak durumunda olduğum için.
Telefonlardan hiç anlamam Mütefekkir, arkadaşa telefon alacağım ne alayım dedim aradı taradı Xiaomi 5 plus al dedi 2-3 yıl kadar önce, aldım memnunum😌
Şarjı?
İki günde bir şarj ediyorum arkadaşa evrak çektiğimde güzel çeksin ve şarjı dayansın demiştim bunu önermişti
Çok iyiymiş ben günde 3 defa şarj ediyorum :))
Valla ben kimde iPhone görsem hep şarjın başında 😂 ben şarj aleti bile taşımıyorum😌
Modeli ne
Xioami 5 plus
Kaça almıştın baya hesaplı duruyor
1600e almıştım o dönem şimdi ne kadar olmuş?
2.150
😞yuh be ama değer
Yuh mu? Çok hesaplı.. Diğer telefonlar 4000 5000 12 bine kadar
Ben iki yıldaki farkı düşündüm ondan yuh dedim😬 şarj başında bekletecek telefona 4bin TL verende ne bilim
Bence de :) iPhone almam artık
Cevap
8Cevap
Telefonlardan hiç anlamam ama abim redmi note 8 pro kullanıyor (adını doğru yazdim insaAllah😅) baya memnun bende ondan almayi düşünüyorum onun oyununu kaldırıyorsa bence iyidir😄
Ne oynuyor ki
Papci mi ne oynuyor bütün gece
Bitmedi mi o oyun ya :)) dikkat et abin ordan hatun filan bulabilir 😄
Malesef bitmiyor abim Kuzenlerim falan hep birlikte oynuyorlar😒
Allah korusun😄 ugrasmaz orasiyla istese oraya ihtiyaç duymadan bulur ama hep şunu diyor ben başkasının bacisina bakarsam başkasıda benimkine bakar oyüzden ilgilenmiyor sevgili isleriyle😊
Aferin ona :) ama ben evli iki bacının bir adama kaçtığını gördüm haberlerde.. Allah korusun..
Dünya çok pozulmus ya😕 Rabbim böylelerinden korusun..
Amin
Sagdaki bende var Şu an elimde. Offf rengine asigim birde kamerasina kesinlikle iPhone 📱🤩🤤
Ben de yurtdışında yaşasam onu alırım ama malesef iPhone kapısı kapandı benim için :)
🥺😪
Sadece Xiaomi diğer markalara bakma bile.
Kamera, Ram, donanım, Pil ömrü herşeyiyle mükemmel.
Hangi modelini tavsiye edersin?
Teşekkür ederim kardeşim bakıcam
Benim elimdeki telefon da ölüme yaklaştı, xiaomi mi note 10 düşünüyorum, yaza doğru biraz iner fiyatlar diye umuyorum. Özellikleri güzel, onu tavsiye ederim.
Iphone 11 pro kullanıyorum. İhtiyactan satacağım yerine eş değer ne almalıyım. Oyun oynuyorum kadmaması ve hızlı çalısması gerek android kararsızım huawei mi xaomi?
Ben Xiaomi'nin Poco X3 modelini aldım.. Bu oyun telefonu.. Son cikan işlemciyi kullanıyor.. Ben oyun oynamıyorum ama oynayanlar memnun..
ben iphone dan vazgecmem. Bende daha yeni degistirdim 1 ay kadar once iphone7 vardi degistirdim...
Ne aldın
iphone 12
Para var diyosun :)
Yok be, zaten zar zor aldim hem ben yurtdisindayim...😉
Hee orda kaça aldın?
7000, turk parasina cevirecek olursak, simdi baktim 8500lira
7000 ne? Rupi mi
kron
Şarjı nasıl?
Valla iyi gidiyor. 1 aydir kullaniyom iste, zaten sabahtan aksama kadar telefonu kullanan birisi degil ama iki gunde bi sarj ediyom. Mesela bugun 100% ediyorsam yarin degil ama ertesi gun ogle civari biter...
Benimki iphone7s, Mart ’ta 4 yıl olacak. Şarjı çabuk bitmeye başladı. Alacaksam da iPhone almak isterdim ama fiyatlar fiyuuu. Bakalım.
Ben samsung kullanıyorum gayet memnunum hiç iphone ve diğerlerini hiç kullanmadım
iPhone iyiii hoş fakat Türkiye şartlarında o kadar parayı veremem bir telefona. O yüzden fiyat performans cihazları olan Xiaomi kullanıyorum. Aşırı da memnunum...
Huawei ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum 😊
Şarjı?
Samsung kullanıyorum. Samsung a geçiş yap derim :)
O da belli zaman sonra şişiyor hafıza Babam benim üstüme üçüncü telefonu aldı
Benim şuanlık başka şansım yok. Annemin eskiyenini kullanıyorum 😁
:)) tasarruflusun 👍
Eh huyum kurusun 🙂🙂
Iphoneden hicbir zaman sasma
Neden
Adamlarin yazilimi cok hizli
Iphone al knk
Neden
Paran varsa iPhone yoksa Xiaomi
İphone
İphone