0 850 512 06 76
Turkcell Süper online ev interneti kullanıyoruz dolandırıcı mı gerçek mi olduğunu nasıl anliycaz?
0 850 512 06 76
Turkcell Süper online ev interneti kullanıyoruz dolandırıcı mı gerçek mi olduğunu nasıl anliycaz?
Cevap
3Cevap
Dolandırıcı bunlar sürekli bişeyler satmaya çalışıyolar cevap vermeyin bişey yapamazlar siz kendi faturanızı zaten takip edip ödüyorsunuzdur tuzak aramalar bunlar
Ama bu 850'li numara ben bir ara faturalı hat kullanıyordum iptal ettirdim sonra sürekli beni aramaya başladı neden cevap vermiyorsunuz ben dolandırınca sandım dedim 500 lira ödeme yapmanız lazım faturalıyı kapatmanız için falan dedi ondan dolayı açıyoruz artık
1'e basın şu olaydan dolayı falan demiş sıkıntı olur mu sence konuşmalı mıyız müşteri hizmetleriyle
Kendin arayıp kendi borcun olup olmadığını bilirsen böyle tuzaklara düşmezsin. Aç bak borcun varsa öde, yoksa aradıklarında küfür et :d
Tamam da şimdi süper online'da olduğumuzu nereden biliyor dolandırıcılar gerçekte olabilir ama 1'e bas falan demeleri yalnız orada uyanması lazım ama boşluğuna gelmiş herkes yapabilir bu hatayi
Adlarınıza kayıtlı internet hizmet numaralarınızdan anlaşılabilir. Malum bilgilerimizi korumayan şerefsizler yüzünden
Dolandırıcı işleri
Uygulamadan bakım
Nasıl bakabiliyorsanız bakar mısınız ben öğrenemedim tam
Yani rica etsem yapabilir misiniz
Aradıktan sonra bire basın falan demiş o da boşluğuna geliyor basıyor Yani normal mi dolandırıcılar bunu yapar mı yoksa normal kişiler mi arayan
tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, şu tarz aramalarda çok dikkatli olmak gerekiyor. 0850’li numaralar genelde firmaların çağrı merkezleri ama dolandırıcılar da bu numaraları sıklıkla kullanıyor. İlk yapman gereken, Turkcell Superonline müşteri hizmetlerini (resmi numarasını!) kendin arayarak durumu kontrol etmek. Eğer arayan gerçekten onların ekibiyse bilgiyi doğrularlar. Ayrıca ödeme tarihlerini tam hatırlayıp kontrol etmen de önemli. Bilgi teyit edileceği zaman sakın kişisel bilgilerini veya ödeme bilgilerini paylaşma. Şüpheli bir durum varsa "internet dolandırıcılığı" ile ilgili şikayet platformlarına başvurmayı unutma! 😊 Aman dikkat et, maalesef dolandırıcıların tuzağı çok yaygın.