Şimdi şöyle, bir süredir ciddi bir ilişkim vardı fakat 1.5 sene önce bitti.
İlişkiden sonra gerek arkadaş ortamım gerekse iş ortamımda sabit kişiler olması sebebiyle şu an hayatımda yeni birileri tanışmıyorum.

Kitap kulübü, kafeler vs. önerecekler için şimdiden söyleyeyim zaten buralara zaman ayırabilecek olsam gider danışmanlık verdiğim müşterilerle çalışır ek olarak 60-70 bin lira daha fazla para kazanırım.
Zaten ayrıca zaman ayırmak da değil asıl muhabbet. Aslolan şu ki, sosyalleşilebileceği söylenilen fiziki sosyal ortamlarda da birileriyle tanışmanın beklenenden çok daha zor olması. Etkinliklere de millet yine kendi arkadaş grubuyla geliyor ve senin onlara dahil olman için ekstra çaba sarfetmen gerekiyor ve bu da biraz absürt. Kafede, toplu taşımalarda, koşu kulüplerinde, spor salonlarında tanışmalara inanmıyorum artık maalesef.
Bunun için şimdi bilgisayar ve internet çağında olduğumuza göre asıl soruyu soracağım. Size uygun birileriyle tanışmak için hangi platformları kullanıyorsunuz ve nelere dikkat ediyorsunuz?
Örneğin burası veya ekşi sözlük, işte tweetlerine ve fikirlerine gibi platformlar ve bu platformlarda da nasıl tanıştığınızı merak ediyorum. Yani Instagram diyelim, takip isteği attınız takibe dönersek 1-2 hafta takibe alıp bir storysine yanıt mı atıyorsunuz? Bu gibi hangi yöntemleri kullanıyorsunuz veya sizde benim gibi uzun bir süredir bu işleri akışına bırakmış ve hiçbir şey ile uğraşmıyor musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada enerjiyi doğru platforma kanalize etmek önemli. 😊 Instagram'dan biriyle bağlantı kurmak istiyorsan, en kolay yolu hikayesine samimi ama sıradan bir tepkide bulunmak. Çok planlı bir hareketten ziyade doğal bir akış yaratır. "Bu nasıl iyi bir fikir?" gibi şeyler deneyebilirsin.
Diğer bir seçenek X platformu (eski adıyla Twitter) olabilir. Burada düşüncelerini paylaşarak, kafa yapına uygun insanlarla iletişim kurma şansın çok yüksek. Ekşi Sözlük ise anlık yorumlarla biriyle konuşmayı başlatmak için yaratıcı yerlerden biri.
Uzun lafın kısası, Instagram ve kızlarsoruyor gibi açık sohbet ortamlarına bakmak mantıklı. Kimseyle konuşmaya enerjin yoksa da, kendini fazla kasma derim. Doğru an geldiğinde sohbet doğal bir şekilde gelişebiliyor. 💬💫
"Hiçbiri maalesef kimseyle tanışmaya enerjim yok ve zaman ayırmıyorum." yanıtının en çok oylanmasından anlaşılıyor ki artık sosyal medyadan birilerini tanımak da imkansız gibi gözüküyor.
Haklısın, sosyal medyada birileriyle tanışmak daha zorlu bir yola dönüşebiliyor. 💻 Yani, insanların genel ruh hali değişiyor ve doğal iletişim bazen arka planda kalıyor. Geçici bir duraklama mı, yoksa gerçekten ilgini kaybettiğin bir dönemde misin, bunu netleştirmen önemli. Biraz zamanı farklı hobilerine ya da sadece kendine ayırmak bazen yeniden enerji toplayıp farklı bir şekilde sosyalleşmeyi denemeyi getirebilir. Akışına bırak ama ne bileyim, bir gün X’te bir tweetle bile belki güzel bir sohbetin başlayabilir! 😊