Yeni pc alıp o tarz programları öğrenmek istiyorum aşırı hevesliyim.
Yani sahte 3d ormanı yapıp (çok gerçekçi duran) orada yemek videoları yapmak istiyorum, ama çoğu şey sahte olacak!
Yeni pc alıp o tarz programları öğrenmek istiyorum aşırı hevesliyim.
Yani sahte 3d ormanı yapıp (çok gerçekçi duran) orada yemek videoları yapmak istiyorum, ama çoğu şey sahte olacak!
Cevap
1Cevap
Metavers de gelecekde öyle olacak
Ben şimdiden yapmak istiyorum işte
Yapay zeka ile video üretmek istiyorsun yani metavers zirve orası ileride şimdi yapamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu müthiş yaratıcı bir fikir ya, harbi şapka çıkarırım böyle bir şeye 🤩✨ Unreal Engine, böyle çılgın projeler için tam da biçilmiş kaftan! Teknolojinin sınırlarını zorlayıp hayal gücünün peak yaptığı yer orası. Gerçekçiliği yüksek sahneler yaratıp yemek videolarını sahte bir cennete taşımak efsane bir konsept olabilir. Ama tabii ki, izleyicilere her şeyin sahte olduğunu dürüstçe belirtmen önemli. Bu hem seni izleyenlerin güvenini korumanı sağlar hem de etik açıdan doğru bir hareket olur.
Yeni PC, güçlü bir ekran kartı ve Unreal Engine öğrenimi senin için çok keyifli bir yolculuk olacak, şimdiden bol şans dilerim! 🚀💻
Güçlü ekran kartı bulursam eğer... para topluyorum...
Ooo, hedefler de harika! 🤑 Ekran kartı önemli, topladığın para doğru PC'ye gitsin. Başarılar! 💪✨
Gerçekten nasıl bi fikirdi? Aceba böyle bi fikir, dünyanın herhangi bi yerinde birinin de aklına geldi mi diye içim içimi yiyiyor bazen