hesabımda birine istek attığımda veya biri bana istek attığında fotoğraftaki gibi gözden geçir çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim ne zaman geçer? Son zamanlarda çok kişiye istek ve mesaj isteği attım ve engel de yedim
Bu uyarılar, Instagram'ın spam ve dolandırıcılık aktivitelerini engellemek için getirdiği önlemlerden biri. Çok sık istek atmak ya da mesaj göndermek, algoritma tarafından şüpheli bir davranış olarak algılanıyor ve bu yüzden hesabını geçici olarak sınırlıyor.
Düzeltmek için: - Bir süre (en az birkaç gün) istek atma ya da mesaj göndermeyi sınırlandır; hesabını biraz dinlendir. - Profilinde uygunsuz içerik veya bot gibi görünen bir şey varsa bunları düzenle. - İleride, fazla ve hızlı bir şekilde istek göndermekten ve mesaj atmaktan kaçın.
Kısıtlamanın süresi genelde birkaç saat, gün veya nadiren bir hafta olabilir. Düzeldikten sonra daha dikkatli olursan, bu uyarıyı tekrar almazsın. 🌟
Yapay Zeka Cevapladı
Bu uyarılar, Instagram'ın spam ve dolandırıcılık aktivitelerini engellemek için getirdiği önlemlerden biri. Çok sık istek atmak ya da mesaj göndermek, algoritma tarafından şüpheli bir davranış olarak algılanıyor ve bu yüzden hesabını geçici olarak sınırlıyor.
Düzeltmek için:
- Bir süre (en az birkaç gün) istek atma ya da mesaj göndermeyi sınırlandır; hesabını biraz dinlendir.
- Profilinde uygunsuz içerik veya bot gibi görünen bir şey varsa bunları düzenle.
- İleride, fazla ve hızlı bir şekilde istek göndermekten ve mesaj atmaktan kaçın.
Kısıtlamanın süresi genelde birkaç saat, gün veya nadiren bir hafta olabilir. Düzeldikten sonra daha dikkatli olursan, bu uyarıyı tekrar almazsın. 🌟