iki saat önce bir ınstagram reklamı çıktım şuanda onu iptal edip başka bir gönderi öne çıkarmak istiyorum iptal edersem para iadesi oluyor mu? 16 tl harcandı gösteriyor
para iadesi hemen oluyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iki saat önce bir ınstagram reklamı çıktım şuanda onu iptal edip başka bir gönderi öne çıkarmak istiyorum iptal edersem para iadesi oluyor mu? 16 tl harcandı gösteriyor
para iadesi hemen oluyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İade olmaz, reklamı iptal edersin ve yenisini başlatırsın. 16 TL gitti ama.
Reklamı silersem 16 tl si az olarak o bütçeyle tekrar reklam çıkabilir miyim? para iadesi değilde başka reklam çıkmak istiyorum
Yeni bir reklam çıkabilirsin, onda sorun yaşamazsın. Ama 16 TL'lik bütçeye reklam çıkarır mı bilmiyorum, belirli bir minimum tutar isteyebilir 50-100 TL gibi.
Şöyle ben 600 tl lik reklam çıktım 4 saat harcanan tutar 16 tl olarak gösteriyor bu reklamı durdurdum ya da sildim 584tl lik bütçeyle başka bir gönderiyi tekrar reklam çıkabilir miyim yoksa bütün param yandı mı?
Yok diğer para yanmaz, tahminen 1-2 gün içerisinde kredi kartına iade olur. Hatta bazen peşin çekmiyor karttan, gün gün ne kadar harcandıysa çekiyor. Kalan 584 TL (belki 3-5 TL kesintiyle) sende kalır yani sorun olmaz.
İade olmaz
Oldu mu iade