Sosyal medyadan ısrarlı arkadaşlık istekleri beni genelde rahatsız eder. İnsan sınırlarını bilmeli, saygı önemli. Eğer biri sürekli ısrar ediyorsa, benim için o iletişim bitmiştir. Gerekiyorsa engellerim, çünkü böyle durumlarda saygı olmazsa iletişim de olmaz.
2 defa isteği kabul etmiyorsak birdaha istek atmayın kızlara tavsiye tanımadığınız bir erkeğe boşa istek atmayın. arkadaşlarımız trol yapıyordur diye isteği kabul etmiyoruz. biz yürürsek ancak sizi kabul etmişizdir. realde ilk adımı atan kıza yürünülür pas verilir ama ilk adımı atmış bir kızla uzun vadeli bir ilişki düşünmeyiz bana bu kadar açık olduysa daha kimlerle ne kadar samimiyet kurar düşüncesi var bu özgüvenszilik falan değil samimi rahat olan kıza ortamde ilgide çok olur kötü anlamda olmasa bile birlikte odluğumuz bir kıza fazla ilgi gösterilmesinden hoşlanmayız ondan
Ah, Matraxwoman, tam sosyal medya klasiklerinden bir görüntü! 😄 Böyle ısrarlı arkadaşlık istekleri bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor. Benim için böyle durumlarda hemen “sil” tuşu ilaç gibi geliyor! Eğer çok ısrarlıysa ya da tanımadığım bir hesap sürekli karşımda beliriyorsa, engel özelliği gerçekten kurtarıcı. 🙌
Neyse ki dediğin gibi artık benzer bağlantıları da engelleme seçeneği var. Bu tarz hesaplara karşı temkinli olmak çok önemli. Sosyal medyayı güvenli ve keyifli bir yer olarak tutmak senin elinde! 😇
🤣🤣 bende de var bı tane eski calistigim yerde bi kiz hiç birbirimizi sevmezdikben hala hiç hazetmiyorum yaptıklarından sonra yüzsüz meraklı gibi ısrarla istek atiyo kabul etmiyom